Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon SHARK ZONE GS10, Gaming Chair

184366
Beoordeling
Artikelnummer184366
Fabrikantcode4044951019533
EAN code4044951019533
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De beste stoel in de SHARK ZONE
Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gamers en streamers, behoudt de GS10 Gaming Seat van Sharkoon nog steeds zijn plaats in de SHARK ZONE na urenlang gamen. Dit wordt niet alleen gewaarborgd door de steunende schuimvulling op de zitting en de rugleuning, maar ook door de veelzijdige ergonomische instellingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat u niet alleen comfortabel maar ook stijlvol zit, is het antislip-afdekmateriaal van onderhoudsvriendelijk kunstleer in een klassieke zwarte kleur gemaakt.De hoogwaardige stiksels en andere textielontwerpfuncties zijn geel gemarkeerd zoals de typische SHARK ZONE-serie.De discrete plastic uitsparingen en de zorgvuldig geborduurde logo's zorgen ervoor dat het speelgedeelte er visueel goed uitziet.

Veelzijdig en aanpasbaar voor optimale ergonomie
De SHARK ZONE GS10 Gaming Seat ondersteunt een ergonomische houding met zijn 3-weg-armleuningen. Ook kunnen de armleuningen worden aangepast aan elke armlengte, hoogte en individuele horizontale hoek. Een stabiele gasveer van klasse 4 zorgt voor de nodige laadcapaciteit en optimale zithoogte. Voor gespannen spelsituaties is ook een veerondersteunde veegfunctie inbegrepen, die kan worden aangepast en vergrendeld door de kantelhoekvergrendeling in verschillende stappen van 0 ° tot 14 ° stabiel naar de gewenste positie. De hoofd- en lendekussens, die zijn voorzien van gele applicaties, kunnen gemakkelijk worden bevestigd en beschermen de nek en de wervelkolom effectief, vooral tijdens langere spelsessies. Voor langere pauzes kan de rugleuning van de SHARK ZONE GS10 Gaming Seat worden gedetecteerd onder een grote hoek van 90 ° tot 160 °.

Stabiel en veilig tot 120 kg
Met zijn stevige aluminium voet blijft de stoel altijd stevig op de vloer, zelfs terwijl de rugleuning volledig gekanteld is. Het stevige stalen frame zorgt voor extra stabiliteit en een maximale laadcapaciteit tot 120 kg. De grote wielen van 60 mm bieden mobiliteit op alle vlakke oppervlakken. De montage van de GS10 gebeurt met de hand, met behulp van de gebruiksvriendelijke handleiding en de meegeleverde gereedschappen.

Producteigenschappen Sharkoon SHARK ZONE GS10, Gaming Chair

Design

Kleur
Zwart/Geel

Kenmerken

Serie
Shark Zone
Materiaal
Kunstleer
Max. draaggewicht
120 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
28.50 kg

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon SHARK ZONE GS10, Gaming Chair

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.