Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington BlackBelt case voor iPad 9.7"

187626
Kensington BlackBelt case voor iPad 9.7" | K97704WWKensington BlackBelt case voor iPad 9.7" | K97704WWKensington BlackBelt case voor iPad 9.7" | K97704WW
Beoordeling
Artikelnummer187626
FabrikantcodeK97704WW
EAN code0085896977049
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Gecertificeerd volgens valproef (MIL-STD 810G)
Voldoende beschermend en stevig om schade te voorkomen en uw iPad 9,7" te beschermen doordat de hoes voldoet aan de MIL-STD-810G-protocollen voor valproeven van het Amerikaanse ministerie van Defensie Met de professionele bescherming van Kensington hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw iPad laat vallen.

Eindeloos verstelbare standaard
De flexibele hoes maakt de perfecte hoek mogelijk en verhoogt het comfort bij het typen of samenwerken door belasting van ogen, nek of polsen te verminderen.

Geïntegreerde siliconen handgreep
Biedt een gemakkelijke manier om samen te werken en levert tegelijkertijd mobiliteit voor uw iPad en vermindert de kans dat de iPad valt.

Labelgebied
Zorgt ervoor dat gebruikers de iPad snel kunnen herkennen zonder de iPad kwijt te raken of op de verkeerde plek neer te zetten in het klaslokaal of ruimtes waarin wordt samengewerkt.

Eenvoudige toegang tot alle poorten en knoppen
De hoes beschermt de knoppen bij alledaags gebruik en zorgt ervoor dat u tegelijkertijd gewoon toegang hebt tot alle poorten die u nodig hebt om uw iPad aan te sluiten en op te laden.

Eenvoudig te installeren schermbeschermer
Beschermt het scherm door krassen van stylussen en overig gebruik te voorkomen. Biedt bescherming in ruimtes waar wordt samengewerkt en in klaslokalen.

Gerelateerde artikelgroepen Kensington BlackBelt case voor iPad 9.7"

Tablets
Klik hier voor Tablets
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.