Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lexmark MB2338adw Multifunctional Laserp

191033
Beoordeling
Artikelnummer191033
Fabrikantcode36SC650
EAN code0734646655750
Fabrieksgarantie48 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Lexmark MB2338adw drukt af met maximaal 36 ppm* en biedt fax- en kopieerfuncties en automatische documentinvoer, plus standaard Wi-Fi voor een eenvoudige en veilige verbinding.

Draadloos gemak
USB- en Gigabit Ethernet-aansluitingen zijn nog maar het begin. Standaard Wi-Fi staat garant voor een handige en veilige verbinding, terwijl de app Lexmark Mobile Assistant een snelle en eenvoudige configuratie rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat mogelijk maakt.

De kracht van multi-core
Met de dual-core 1GHz-processor met standaard 1 GB geheugen haalt u het vermogen in huis om met een combinatie van faxen, afdrukken, kopiëren en scannen maximale productiviteit te behalen. En u kunt er zeker van te zijn dat uw complexe bestand met afbeeldingen, grafieken en kleine afdrukken eruit ziet zoals u het ontworpen heeft.

Klaar wanneer u dat bent
De multifunctionele producten van Lexmark zijn robuust en betrouwbaar en zijn gemaakt om te werken op elke locatie, van showroom tot magazijn, met weinig tussenkomst van de gebruiker. Blijf doorwerken dankzij onderdelen met een lange levensduur en vervangende cartridges met een rendement van wel 3000 pagina's**.

Op alle fronten beveiligd
Lexmark's veelomvattende opvatting van productbeveiliging is bepalend voor het ontwerpen en de ontwikkelen van ons hele productassortiment. Onze beveiligingsfuncties helpen u uw gegevens te beveiligen, in het document, in het apparaat, in het netwerk en alles daartussenin. Daarom heeft Keypoint Intelligence - Buyers Lab aan Lexmark de prestigieuze BLI PaceSetter-onderscheiding voor Document Imaging Security*** toegekend. En met dit Lexmark product bent u voorbereid op GDPR.

4 jaar garantie na registratie
Voor extra gemoedsrust kunt u na registratie nu profiteren van een garantie van 4 jaar.

Veelzijdige mediaverwerking
Afdrukken wat u wilt, in het formaat dat u wilt. De meegeleverde papierlade is aan te passen voor papierformaten van A6 tot Legal, terwijl de multifunctionele invoer voor 100 vel ook kleinere media en enveloppen accepteert, om u nog meer mogelijkheden voor ontwerp en uitvoer te bieden.

Energiezuinig
Met energie beheerfuncties die energieverbruik verminderen, actief of in de slaapstand, is elke watt mooi meegenomen. Lagere temperatuur en automatisch beheer van de processor-cores op basis van de belasting helpen om aan de strenge 2.0 voor ENERGY STAR-vereisten te voldoen. Dat is gunstig voor het milieu én voor uw budget.

Producteigenschappen Lexmark MB2338adw Multifunctional Laserp

Afdrukken

Printsnelheid
36.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk
6.5 s
Maximale Printresolutie
2400 dpi
Dubbelzijdig Printen
Aanbevolen Printvolume
6000 per maand
Max. Papierformaat
A4

Inkt, toner, papier

Papiercapaciteit
350 vel

Faxen

Fax

Scannen

Optische Scanresolutie
1200 dpi
Max. Scanformaat
A4 mm
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)
Scannen naar mail

Aansluitingen

Parallel
Apple AirPrint

Netwerk

LAN Aansluiting
WiFi
NFC

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
2.1 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
520.0 Watt

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxDxH)
399x429.5x467 mm
Gewicht
19.40 kg

Prestatie

Geheugen
1024 MB
Geluidsproductie
54 dB

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
50000 per maand

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
2

Aansluitingen

USB-aansluiting

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.