Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sitecom USB Type-C to VGA

191766
Sitecom USB Type-C to VGA | CN-374
Beoordeling
Artikelnummer191766
FabrikantcodeCN-374
EAN code8716502030491
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de Sitecom CN-374 USB-C naar VGA kun je een tv, monitor of projector aansluiten die VGA gebruikt en je USB-C netsnoer aansluiten op de USB-C-poort van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook om op te laden.

Films bekijken op het grote scherm
Bekijk video's vanaf je MacBook, Chromebook of Windows-notebook op een analoge tv of thuisprojector. Als je wilt genieten van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring met audio, koppel je eenvoudigweg een 3,5 mm kabel aan het apparaat waarop de content zich bevindt. Deze kabel sluit je vervolgens aan op je tv, soundbar of luidsprekers.

Je productiviteit verhogen
Je kunt de USB-C naar VGA Adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet.

Houd je apparaat opgeladen
De adapter heeft een USB-C-poort waarop je de USB-C-stroomkabel van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook kunt aansluiten. Zo zorg je dat je apparaat ook opgeladen blijft terwijl je een scherm en USB-apparaat hebt aangesloten.

Direct klaar voor gebruik
De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op de USB-C-poort van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen.

Producteigenschappen Sitecom USB Type-C to VGA

Aansluitingen

USB Versie
2.0

Kenmerken

Aansluiting 1
USB C
Aansluiting 2
VGA (D-Sub)

Design

Kleur
Grijs

Kenmerken

Maximale resolutie
2048 x 1152 pixels

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.