Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sitecom USB-C to Gigabit LAN + 2 USB3.0

191910
Sitecom USB-C to Gigabit LAN + 2 USB3.0 | CN-378Sitecom USB-C to Gigabit LAN + 2 USB3.0 | CN-378Sitecom USB-C to Gigabit LAN + 2 USB3.0 | CN-378
Beoordeling
Artikelnummer191910
FabrikantcodeCN-378
EAN code8716502030538
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
MAAK VERBINDING MET BEKABELD INTERNET MET GIGABIT-SNELHEDEN

Met de CN-378 | USB-C to Gigabit LAN Adapter with USB-C Power Delivery van Sitecom kun je een netwerkkabel aansluiten op de USB-C-poort van jouw MacBook, Windows-notebook of mobiel apparaat en profiteren van een bekabelde internetverbinding met Gigabit-snelheden.

SURF RAZENDSNEL

Je houdt van je wifi, maar een bekabelde internetverbinding is vaak sneller en betrouwbaarder dan zijn draadloze tegenhanger. Gebruik de USB-C naar Gigabit LAN-adapter om je USB-C-notebook of mobiele apparaat met Gigabit Internet te verbinden en te surfen met bekabelde snelheden van 1000 Mbps, ideaal voor het streamen van HD-films of online gamen.

USB-C-CONNECTOR

De USB Type-C-connector is slank en afgestemd op mobiele apparaten, laptops en tablets. Het beschikt over een omkeerbare stekker die het gemakkelijk maakt om direct te verbinden.

HOUD JE APPARAAT OPGELADEN

De adapter heeft een USB-C-poort waarmee je de USB-C-stroomkabel van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook kunt aansluiten. Zo zorg je dat je apparaat ook opgeladen blijft terwijl je geniet van supersnel internet.

DIRECT AAN DE SLAG

De adapter is volledig Plug & Play uit de doos. Sluit de adapter gewoon aan op de USB-C-poort van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook, er zijn geen stuurprogramma's nodig. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen.

Producteigenschappen Sitecom USB-C to Gigabit LAN + 2 USB3.0

Kenmerken

Hub-interfaces
RJ-45, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C, USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-A
Hostinterface
USB 3.2 Gen 2 Type-C

Aansluitingen

Aantal LAN poorten
1
Aantal poorten
4

Design

Kleur
Zwart

Poorten & interfaces

USB 3.2 Gen 1 Type A
2 x

Prestatie

Overdrachtssnelheid
1000 Mbit/s

Gerelateerde artikelgroepen Sitecom USB-C to Gigabit LAN + 2 USB3.0

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.