Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Netgear Nighthawk EX7500

193137
Netgear Nighthawk EX7500 | EX7500-100PESNetgear Nighthawk EX7500 | EX7500-100PES
Beoordeling
Artikelnummer193137
FabrikantcodeEX7500-100PES
EAN code0606449129151
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Nighthawk X4S Tri-band WiFi Range Extender met gepatenteerde FastLane3-technologie optimaliseert uw WiFi zodat u overal in uw huis profiteert van snel internet. In tegenstelling tot andere extenders, behoudt de Nighthawk X4S de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw bestaande WiFi-netwerk en zorgt zo voor een naadloze overgang. Beweeg zonder onderbrekingen van kamer naar kamer terwijl u video's streamt of een videogesprek voert. FastLane3-technologie levert tot 100% prestatieverhoging vergeleken met standaard extenders door een toegewijde draadloze verbinding met uw WiFi-netwerk te maken. Nighthawk X4S met Nighthawk Mesh Technology verbetert uw bestaande WiFi met hoge prestaties en naadloze WiFi met één druk op de knop.

Meer snelheid en bereik zonder verlies van bandbreedte
Tri-Band-technologie met gepatenteerde FastLane3 technologie biedt een snelle WiFi-verbinding met uw apparaten door de beschikbare bandbreedte te maximaliseren.
Geniet van extra gemak. Verbind de extender met uw WiFi-apparaten in de speciale 5GHz-band met behoud van de bandbreedte van de extender.

U hoeft niet meer te wisselen van WiFi-netwerknaam
Nighthawk X4S creëert een naadloos netwerk door uw hele huis met dezelfde WiFi-netwerknaam (SSID) als uw router.
Uw WiFi-apparaten zoals smartphones en laptops blijven verbonden met dezelfde netwerknaam, waar u zich ook in uw huis of tuin bevindt.
Andere extenders creëren een andere WiFi-netwerknaam (SSID) dan de WiFi van de router waardoor de verbinding kan worden verbroken.

Producteigenschappen Netgear Nighthawk EX7500

Wireless standaard
Wi-Fi 5 (802.11ac)
IPv6

Netwerk

Wireless Snelheid (totaal)
2133 Mbps
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
1

Aansluitingen

Ethernet LAN poorten (RJ45)
0

Energie

PoE

Gerelateerde artikelgroepen Netgear Nighthawk EX7500

Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.