Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Razer BlackWidow Keyboard (Green Switch)

195487
Razer BlackWidow Keyboard (Green Switch) | RZ03-02860100-R3M1Razer BlackWidow Keyboard (Green Switch) | RZ03-02860100-R3M1Razer BlackWidow Keyboard (Green Switch) | RZ03-02860100-R3M1Razer BlackWidow Keyboard (Green Switch) | RZ03-02860100-R3M1
Beoordeling
Artikelnummer195487
FabrikantcodeRZ03-02860100-R3M1
EAN code8886419345060
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Razer BlackWidow Keyboard (Green Switch)
heeft een tactiel en clicky gevoel van zijn schakelaars waar gamers dol op zijn. De mechanische schakelaars zijn nauwkeurig afgesteld om de hoogste gamingprestaties te ontgrendelen met de nieuwste editie van de Razer groene mechanische schakelaar. Game on met totale clicktevredenheid en Razer Chroma -verlichting met de nieuwe Razer BlackWidow.

Tactiel en cliicky
Mechanische toetsenborden zijn populair onder gamers vanwege hun tactiele en klikgevoel - een kenmerk van de Razer groene mechanische schakelaar. Elke switch is ook uitgerust met zijwanden voor meer stabiliteit en bescherming tegen stof en vloeistoffen, en is duurzaam tot 80 miljoen toetsaanslagen, waardoor de Razer BlackWidow betrouwbaar is voor dagelijks gamen.

Gamen met Razer Chroma
Met de Razer BlackWidow ervaart u volledige gaming-onderdompeling met Razer Chroma. Het toont tot 16,8 miljoen kleuren in verschillende effecten, zoals Spectrum Cycling, Wave, Breathing en Ripple, en reageert op in-game-evenementen bij het spelen van Razer Chroma geïntegreerde games.

Producteigenschappen Razer BlackWidow Keyboard (Green Switch)

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
1

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Razer Green
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Razer BlackWidow Keyboard (Green Switch)

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.