Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech Smartdock+Rally Kit Plus EU

196604
Logitech Smartdock+Rally Kit Plus EU | LOGITECH CONFERENCEMLogitech Smartdock+Rally Kit Plus EU | LOGITECH CONFERENCEMLogitech Smartdock+Rally Kit Plus EU | LOGITECH CONFERENCEMLogitech Smartdock+Rally Kit Plus EU | LOGITECH CONFERENCEM
Beoordeling
Artikelnummer196604
FabrikantcodeLOGITECH CONFERENCEM
EAN code
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Smartdock
De Logitech SmartDock is een eenvoudige oplossing voor video vergaderruimtes. De SmartDock is ontworpen voor Microsoft Skype® for Business. Het werkt perfect met bestaande videodisplays en videocamera's die zijn gecertificeerd voor Skype for Business. U start met één druk op de knop een vergadering.

Connectivivteit zonder rommel
SmartDock biedt alle connectiviteit die gewenst is. De SmartDock beschikt over HDMI voor twee 1080p-displays, drie USB-poorten, Gigabit Ethernet en een headsetaansluiting. Het optionele uitbreidingspakket SmartDock Flex consolideert HDMI, USB en stroomvoorziening tot één CAT6-kabel voor een vergadertafel zonder rommel.

Vereenvoudigt het delen van inhoud
Deel gemakkelijk een presentatie, demo of andere inhoud van een laptop. Maak verbinding via de ingebouwde HDMI-ingang van de SmartDock en begin de presentatie vanaf een ander device.

Rally
Logitech Rally levert video van studiokwaliteit, ongeëvenaarde spraakverstaanbaarheid en RightSense T -automatisering voor betere vergaderingen met videoconferentietoepassingen die werken met USB-apparaten, waaronder Google Hangouts Meet, Microsoft Skype ® voor Bedrijven, Microsoft Teams en Zoom. Met modulaire audio, een doordacht kabelbeheer en hoogwaardige afwerkingen, integreert Rally uitstekend in middelgrote en grotere kamers.

Video van studiokwaliteit
Door middel van een Ultra HD-beeldvormingssysteem levert Rally haarscherpe video, uitstekende kleuren en een uitzonderlijke optische nauwkeurigheid bij resoluties tot 4K. Logitech RightLightT-technologie optimaliseert de lichtbalans om gezichten te benadrukken en zorgt zo voor natuurlijke huidtinten, zelfs bij weinig licht of tegenlicht.

Geavanceerde modulaire audio
Kristalheldere audio is essentieel voor videovergaderingen van wereldklasse, en Rally blinkt uit in het leveren van geluid dat natuurlijk, helder en zeer verstaanbaar is. Logitech RightSoundT verbetert de spraakhelderheid door achtergrondruis te onderdrukken, stemmen automatisch te nivelleren en de nadruk te leggen op actieve luidsprekers. Prachtige geluidsgevoelige functies Mic Pods zorgen ervoor dat iedereen in de vergadering duidelijk te horen is, terwijl onafhankelijk werkende speakers grotere ruimtes vullen met een rijk, levensecht geluid.

Strak industrieel ontwerp
Elk onderdeel van het Rally heeft een premium industrieel ontwerp dat geschikt is voor elke professionele omgeving. Zelfs terwijl Rally iedereen helpt om er geweldig uit te zien en fantastisch te klinken, ziet elk onderdeel van het systeem er op zichzelf al prachtig uit. De premium PTZ-camera in de kern van het systeem is elegant afgewerkt in matzwart met een leisteengrijze metalen afwerking, aangevuld met slank vormgegeven audiocomponenten en accessoires die er in elke kamer geweldig uitzien.

Producteigenschappen Logitech Smartdock+Rally Kit Plus EU

Prestatie

Full HD

Design

Kleur
Zwart

Audio

Microfoon

Kenmerken

Maximale resolutie
3840x2160 pixels

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.