Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Koptelefoon Audio Technica ATH-M50XBT Zw

198625
Koptelefoon Audio Technica ATH-M50XBT Zw | ATH-M50XBTKoptelefoon Audio Technica ATH-M50XBT Zw | ATH-M50XBTKoptelefoon Audio Technica ATH-M50XBT Zw | ATH-M50XBT
Beoordeling
Artikelnummer198625
FabrikantcodeATH-M50XBT
EAN code4961310145965
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De ATH-M50xBT steunt op het legendarische studiogeluid van de ATH-M50x en voegt daar een geweldige draadloze luisterervaring aan toe, met uitzonderlijke helderheid en diepe, nauwkeurige lage tonen. Door het gebruik van draadloze Bluetooth-technologie en 45mm-drivers met een grote opening, magneten op basis van zeldzame aardmetalen en spreekspoelen met verkoperd aluminium koppelt de ATH-M50xBT de indrukwekkende geluidskwaliteit van de M50x aan een draadloos, makkelijk meeneembaar design.

Pas na 40 uur opnieuw opladen
De M50xBT biedt een batterijduur tot wel 40 uur om van je muziek te genieten. Batterij leeg? Gebruik de meegeleverde USB oplaadkabel om hem op te laden.

Touchbediening voor snelle toegang tot voice assist
Eenmaal gekoppeld met jouw smartphone heb je met 1 touch snelle toegang tot Siri™ of Google Assistant™.

Life on the move
Bediening van microfoon en andere functies ingebouwd in de oorschelp, om snel en makkelijk gesprekken aan te nemen, muziek af te spelen en het volume aan te passen.

Producteigenschappen Koptelefoon Audio Technica ATH-M50XBT Zw

Kabellengte
120 cm
Min. Freq
15 Hz
Max. freq
28 kHz
Afneembare kabel
Incl. 6.3mm jack adapter

Kenmerken

Volumeregeling
Draadloos

Design

Kleur
Zwart

Processor

Type
Over-ear

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.