Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edifier Truly Wireless Bluetooth in-ear

199031
Edifier Truly Wireless Bluetooth in-ear | EDF-TWS5-BLKEdifier Truly Wireless Bluetooth in-ear | EDF-TWS5-BLKEdifier Truly Wireless Bluetooth in-ear | EDF-TWS5-BLKEdifier Truly Wireless Bluetooth in-ear | EDF-TWS5-BLK
Beoordeling
Artikelnummer199031
FabrikantcodeEDF-TWS5-BLK
EAN code6923520240487
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
TWS5 - Bevrijd je luisterervaring

• Echte draadloze stereo. Ervaar echte draadloze vrijheid zonder in te boeten aan geluidskwaliteit.
• Kristalheldere belkwaliteit. CVC omgevingsgeluidreductietechnologie biedt betere stemcommunicatie.
• Oortelefoons werken in mono of stereo. Wissel tussen linker en rechter oortelefoons in mono of stereo voor muziek en telefoongesprekken.
• Ergonomisch waterresistent ontwerp met touch controls. Comfortabel om te dragen met aanpasbaar afspelen.
• 32 uur totale batterijduur met oplaadhouder 8 uur afspelen, plus genoeg batterij om je door je dag te helpen en meer.

Een knusse comfortabele pasvorm

De TWS5 levert uitstekende akoestische prestaties door zijn ergonomische vorm. Meerdere meegeleverde oordopjes zorgen ervoor dat iedereen niet alleen een veilige en comfortabele pasvorm krijgt, maar ook de best mogelijke soundstage voor zijn favoriete nummers.

Echte draadloze stereo

Vergeet het gedoe met kabels, en geniet van een vollediger bereik met echte draadloze oordopjes. Bevrijd je luisterervaring en ervaar de volgende generatie van draagbare audiotechnologie.

Bluetooth 5.0 met aptX

Allerbeste prestaties met tweemaal de snelheid, viermaal het bereik en achtmaal de capaciteit van Bluetooth 4.2 apparaten. Bijna verliesloos afspelen dankzij de aptX technologie. Ondersteunt 24-bit audio met samplesnelheden tot 48kHz.

Gebruik oordopjes in single of paired modus

Luister in standaard stereo met beide oordopjes, of gebruik een mono-configuratie die je toelaat om te luisteren naar muziek met een oor zonder geluidskanalen te verliezen. Ideaal voor het beantwoorden van oproepen of luisteren naar muziek in situaties waarin je in contact moet blijven met je omgeving; ook geweldig voor mensen met lokaal gehoorverlies.

TWS5

32 uur totale afspeeltijd

8 uur batterijleven met nog eens 24 uur beschikbaar met de oplaadhouder. Geniet van een langdurige, echt draadloze ervaring die langer duurt dan je werkdag, trainingssessies en alle andere dingen die je doet.

Touch Controls

Edifier biedt een Echte Draadloze ervaring zonder functionaliteit op te geven. Een multi-functieknop op elk oordopje biedt eenvoudige one-touch-bediening. Dit laat je toe om liedjes te veranderen, of het afspelen te stoppen en zelfs oproepen te beantwoorden - allemaal met een tik van je vinger.

Ergonomische vorm met IPX5 Waterbestendigheid

Volledig draadloos, deze oordopjes zijn speciaal ontworpen om comfortabel in je oor te passen en geluid recht naar het gehoorkanaal te leiden voor een betere luisterervaring. Discreet en comfortabel bevat de TWS5 ook een IPX5 Waterbestendigheid die je beschermt tegen zweet en regen. Dat betekent dat je ze overal comfortabel mee naartoe kan nemen.

Producteigenschappen Edifier Truly Wireless Bluetooth in-ear

Kenmerken

Draagwijze
In-Ear
Aanbevolen gebruik
Oproepen/muziek
Microfoontype
Ingebouwd
Volumeregeling
Positie speakers koptelefoon
Intraauraal
3,5mm-connector

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Draadloos

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.