Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Transcend 64GB Dashcam DrivePro 550

200813
Transcend 64GB Dashcam DrivePro 550 | TS-DP550A-64GTranscend 64GB Dashcam DrivePro 550 | TS-DP550A-64GTranscend 64GB Dashcam DrivePro 550 | TS-DP550A-64G
Beoordeling
Artikelnummer200813
FabrikantcodeTS-DP550A-64G
EAN code0760557843757
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Transcend DrivePro 550
De DrivePro 550 van Transcend is een dashboardcamera met dubbele lens die zowel bestuurders als passagiers optimale bescherming biedt. De voorste lens is voorzien van een Exmor-beeldsensor en een breed gezichtsveld voor het opnemen van kristalheldere Full HD 1080P (30 fps) video's, terwijl de 180 ° draaibare achterlens is uitgerust met vier infrarood-LED's, waardoor 's nachts scherpe video-opnamen in de auto en in omstandigheden met weinig licht.

Exmor hoge gevoeligheid beeldsensor
De DrivePro 550 maakt gebruik van een Exmor-sensor om beelden met een hoge resolutie vast te leggen met prachtige, rijke kleuren, zelfs bij weinig licht. De ingebouwde Wide Dynamic Range (WDR) -technologie brengt de lichte en donkere gebieden van gemaakte opnamen in evenwicht, zodat elke kritische opname zo helder mogelijk is.

Infrarood LED's voor nachtzicht
De achteruitrijcamera heeft vier infrarood-LED's die automatisch worden ingeschakeld bij weinig licht. Dit verbetert de opnamekwaliteit aanzienlijk, zelfs in pikzwarte duisternis.

Wi-Fi-connectiviteit
De DrivePro 550 beschikt over Wi-Fi-connectiviteit waarmee, via de exclusieve DrivePro-app, real-time beelden kunnen worden afgespeeld en gedownload. Dit betekent gemakkelijke toegang tot videobewijs voor het melden van incidenten aan wetshandhavings- en verzekeringsmaatschappijen zonder de geheugenkaart van het apparaat te hoeven verwijderen.

GPS / GLONASS-ontvanger
De DrivePro 550 heeft een ingebouwde GPS / GLONASS-ontvanger voor het geotaggen van video's en afbeeldingen. Met de exclusieve DrivePro Toolbox kunnen gebruikers routes bekijken die op een kaart worden weergegeven tijdens het afspelen van video, waardoor het gemakkelijk is om vast te stellen wanneer en waar een gebeurtenis plaatsvond.

Ingebouwde batterij
Een ingebouwde Li-polymeerbatterij zorgt voor ononderbroken stroomtoevoer naar het apparaat. Video wordt nog steeds opgenomen en opgeslagen in geval van een ongeluk of wanneer de motor is uitgeschakeld.

Blijf beschermd wanneer u weg bent
Naast veiligheid op de weg, staat de DrivePro 550 ook op wacht wanneer u niet in de buurt van uw voertuig bent. Wanneer het voertuig geparkeerd is, schakelt u de parkeermodus of de time-lapse video-opnamefunctie in. De eerste activeert de opname wanneer beweging wordt gedetecteerd; deze laatste brengt je tot de kern van de zaak zonder urenlang video zonder incidenten te hoeven bekijken.

Producteigenschappen Transcend 64GB Dashcam DrivePro 550

Videoformaat
H.264
Videoresolutie
1920x1080
Schermformaat
2.4 inch
Looprecording
Parkeermodus
Time Lapse Fotofunctie
Nightvision (IR)
G-Sensor
Geheugenkaart
MicroSD
Maximale capaciteit
128 GB
Ingebouwde accu

Audio

Microfoon

Navigatie

GPS

Netwerk

WiFi

Aansluitingen

USB-aansluiting

Poorten & interfaces

HDMI aansluiting

Beeldscherm

Touchscreen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.