Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Aiwa Exos 9 Bluetooth Speaker met NFC

202036
Aiwa Exos 9 Bluetooth Speaker met NFC | AIWEXOS-9Aiwa Exos 9 Bluetooth Speaker met NFC | AIWEXOS-9Aiwa Exos 9 Bluetooth Speaker met NFC | AIWEXOS-9Aiwa Exos 9 Bluetooth Speaker met NFC | AIWEXOS-9
Beoordeling
Artikelnummer202036
FabrikantcodeAIWEXOS-9
EAN code811087020160
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze Aiwa Exos 9 Bluetooth Speaker met NFC is uitgerust met vijf krachtige luidsprekers waaronder een actieve subwoofer en is geschikt voor alle gelegenheden. Zet hem in je woonkamer en geniet in alle rust van je favoriete nummers in de beste geluidskwaliteit. Of neem hem mee naar het strand of zwembad en begin daar je eigen mini feest. Dankzij de grote batterij kun je de draadloze box dan met gemak langdurig gebruiken en met het handvat neem je hem moeiteloos overal mee naartoe. Geniet binnen en buiten van de ultieme stereo ervaring. De vijf luidsprekers van de Exos-9 zorgen samen voor de ultieme stereo ervaring. Daarnaast zorgt de krachtige 6'5 inch subwoofer dat jij de lage tonen niet alleen goed hoort maar ook voelt.

Voortreffelijk geluid door het hele huis!
Waarom zou je maar één Bluetooth speaker gebruiken als je er ook twee tegelijkertijd kan gebruiken? Een van de voordelen van deze Aiwa EXOS-9 is namelijk dat je hem kunt koppelen aan een andere Exos-9. De twee speakers kun je naast elkaar plaatsen voor een dual stereo sound ervaring of je kan de boxen in verschillende ruimtes plaatsen om door het hele huis van je favoriete nummers in de beste geluidskwaliteit te genieten. Dat laatste is bijvoorbeeld handig als je met mooi weer in de tuin ook wilt genieten van je muziek zonder de speaker te hoeven verplaatsen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.