Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

EK Water Blocks EK-DuraClear

202294
EK Water Blocks EK-DuraClear | 3831109850978
Beoordeling
Artikelnummer202294
Fabrikantcode3831109850978
EAN code3831109850978
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De EK Water Blocks EK-DuraClear is de meest geavanceerde vloeistofkoelslang, ontworpen en geproduceerd voor de meest veeleisende klanten, die zachte slangen in hun builds willen gebruiken. De EK-DuraClear-structuur is zodanig samengesteld dat deze in een breed scala aan koelsystemen met gesloten lus kan werken, waardoor het de beste keuze is voor elke liefhebber van vloeistofkoeling. Meer dan 2 jaar in ontwikkeling was het doel om de meest duurzame, flexibele en transparante buis op de markt te maken.

Onze topprioriteit tijdens de ontwikkeling van deze buis was het voorkomen van bacteriegroei op de buiswand. Om dit probleem op te lossen, heeft EK-DuraClear zeer gladde binnenwanden die elke vorm van bacteriële hechting voorkomen. Getest in de meest extreme omgevingen, is de EK-DuraClear gegarandeerd bestand tegen veel slechtere omstandigheden die ooit in het dagelijks gebruik zouden voorkomen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de zachte buis is de flexibiliteit en de goede buigverhouding zonder knikken. EK-DuraClear heeft een van de beste buigverhoudingen op de markt. Een strakke draai maken aan uw vloeistofkoeling is nog nooit zo eenvoudig geweest! Strakere bochten zonder knikken zorgen ervoor dat u de koelprestaties helemaal niet vermindert.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.