Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

PanzerGlass SPRAY Twice A Day 8ml

210627
PanzerGlass SPRAY Twice A Day 8ml | 8950PanzerGlass SPRAY Twice A Day 8ml | 8950
Beoordeling
Artikelnummer210627
Fabrikantcode8950
EAN code5711724089503
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

PANZERGLASS


Houd uw schermen vet- en vuilvrij! SPRAY Twice A Day is een nieuwe schermreiniger en je kunt hem gebruiken voor alle mobiele apparaten en schermen, zelfs voor je bril.

SPRAY Twice A Day is op basis van water en bevat alleen actieve ingrediënten die veel worden gebruikt in menselijke hygiëne en cosmetische producten. Het is vrij van parfums, ammoniak, alcohol en parabenen. Omdat er geen alcohol is inbegrepen, bestaat er geen risico dat de oleofobe laag van het scherm van de telefoon wordt versleten.

SPRAY Twice A Day is heel gemakkelijk te gebruiken. Spuit de reiniger rechtstreeks op de meegeleverde doek. Veeg vervolgens het scherm af met de doek.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.