Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Deltaco Smart Home Smart Lichtketting

215811
Beoordeling
Artikelnummer215811
FabrikantcodeSH-LW10M
EAN code7333048046581
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 22,00

€ 18,18 excl. BTW

  Stel een vraag  Verlanglijst

Met SH-LW10M van DELTACO SMART HOME kunt u gemakkelijk en snel prachtige lichtdecoraties maken, perfect als kerstverlichting, doe-het-zelfprojecten of als decoratieve verlichting het hele jaar door. Gebruik op je terras/balkon om een gezellige sfeer te cre┘ren of gebruik binnenshuis om prachtige lichtdecoraties te maken die de sfeer verbeteren en net dat beetje extra geven aan het interieur. Steek de meegeleverde stroomadapter in een vrij stopcontact en je kunt aan de slag.

Met de DELTACO SMART HOME app zorg je voor alle handelingen voor de lichtketting. De installatie is snel en eenvoudig, het enige wat je nodig hebt is een werkend draadloos netwerk, d.w.z. geen speciale hubs of gateways. In de DELTACO SMART HOME app kunt u lichtketens individueel aansturen of ze verdelen over verschillende kamers voor een eenvoudige bediening van een groep lichtketens. Naast het in- of uitschakelen, kunt u de kleur en timer instellen als u wilt dat de lichtketen na een bepaalde tijd uitschakelt. U kunt ook specifieke tijden plannen waarop de lichtketting aan of uit moet zijn. De DELTACO SMART HOME app biedt ook de mogelijkheid om automatische acties te cre┘ren. Zo kan je bijvoorbeeld de lichtketting laten aangaan als de zon onder is, of als je meerdere lichtkettingen wil groeperen om op een bepaald tijdstip hetzelfde te doen. De DELTACO SMART HOME app is uiteraard gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

De SH-LW10M kan ook samen met Google Assistant of Amazon Alexa worden aangesloten en met de stem worden bediend voor een eenvoudige integratie in het smart home.

Specificaties:
 • 80-LED's.
 • 5 jaar garantie.
 • Voedingsadapter inbegrepen.
 • Kleurtemperatuur: Warm wit.
 • WiFi: 2,4 GHz, 802.11 b/g/n.
 • IP-44: Gebruik binnenshuis/buitenshuis.
 • 8 voorgeprogrammeerde verlichtingsmodi.
 • Timerfunctie en planning met app.
 • Compatibel met: DELTACO SMART HOME app, Amazon Alexa en Google Home.
Inhoud van de verpakking:
 • Slimme LED lichtketting.
 • Handleiding.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.