Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1

477535
Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1 | NFU-1370Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1 | NFU-1370Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1 | NFU-1370Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1 | NFU-1370Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1 | NFU-1370Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1 | NFU-1370Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1 | NFU-1370
Beoordeling
Artikelnummer477535
FabrikantcodeNFU-1370
EAN code5901969417470
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Een goede voorbereiding is cruciaal als je op het punt staat om een belangrijk spel in te gaan. Het is veel makkelijker om te winnen wanneer elk stuk van de puzzel een rol speelt en bijdraagt wanneer het het hardst nodig is. Daarom is goed samengestelde randapparatuur net zo belangrijk als de vaardigheden die je bezit. Fury Thunderstreak is een 4 in 1 set, bestaande uit een muis, een muismat, een toetsenbord en een hoofdtelefoon.

Bij de Combo set ontvang je een functioneel en duurzaam membraantoetsenbord, met een RGB achtergrondverlichting, 12 functietoetsen en anti-ghosting. Daarnaast heeft het toetsenbord speciale waterafvoergaten mocht er onverhoopt wat drinken overheen vallen.

Een ander onderdeel van de Thunderstreak set is de stereo koptelefoon. Met een bandbreedte van 20-20000 Hz, 32 ohm impedantie en een microfoon die makkelijk uit de weg kan worden geschoven kun je in uitstekende kwaliteit communiceren met je mede teamgenoten. De Fury hoofdtelefoon heeft ook uiterst comfortabele, zachte, grote oorkussens, die zijn bekleed met leer van pvc.

De Thunderstreak muis heeft een precisie optische sensor met een maximale resolutie van 1600 DPI. Ook met de speciale DPI Switch op de bovenkant van de muis, kun je het DPI-niveau naar gelang veranderen.

Zelfs de meest stijlvolle muis heeft een stevig pad nodig om goed te kunnen werken. Muismatten in combinatie met een goede muis verhogen je efficientie en snelheid op het virtuele slagveld. De Thunderstreak muismat is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat de wrijving van de muisoppervlakte vermindert en garandeert hoge precisie bij het volgen van bewegingen van de muis. De ""speed"" -laag zorgt voor precieze en snelle bewegingen. De rubberen achterlaag zorgt ervoor dat de muismat netjes op zijn plek blijft.

Kenmerken:
Fury Thunderstreak PC Gaming Combo set 4in 1
Kabellengte: 1.8m
12 multimedia toetsen
Membraan toetsen
Connectie: usb 2.0
Hoog profiel

Producteigenschappen Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
1

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Membraan
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Fury Thunderstreak Gaming Combo Set 4in1

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.