Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

BELKIN InvisiGlass Ultra iPhone X / XS

479564
BELKIN InvisiGlass Ultra iPhone X / XS | F8W874ZZBELKIN InvisiGlass Ultra iPhone X / XS | F8W874ZZBELKIN InvisiGlass Ultra iPhone X / XS | F8W874ZZBELKIN InvisiGlass Ultra iPhone X / XS | F8W874ZZ
Beoordeling
Artikelnummer479564
FabrikantcodeF8W874ZZ
EAN code0745883759316
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Nieuwe Standaard
InvisiGlass Ultra is vervaardigd met behulp van de expertise van Corning® Incorporated op het gebied van specialistische glasproducten en is gemaakt van Accessory Glass 2 by Corning. Hiermee is een nieuwe standaard gezet in displaybescherming. InvisiGlass Ultra biedt een verbeterde krasbestendigheid en zorgt ervoor dat eventuele krassen minder zichtbaar zijn. Bovendien is het beter bestand tegen vallen dan screenprotectors van gehard glas of kunststof. En toch is dit speciale kristalheldere glas slechts 0,21 mm dik, waardoor de aanraakgevoeligheid van het touchscreen behouden blijft. Het enige verschil voor uw telefoon is dat deze beter beschermd wordt tegen beschadiging.

Producteigenschappen BELKIN InvisiGlass Ultra iPhone X / XS

Type compatibiliteit
iPhone 11 Pro/X/Xs

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.