Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

EcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation

506950
EcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation | EFRIVERMINIW-EUEcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation | EFRIVERMINIW-EUEcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation | EFRIVERMINIW-EUEcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation | EFRIVERMINIW-EUEcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation | EFRIVERMINIW-EUEcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation | EFRIVERMINIW-EU
Beoordeling
Artikelnummer506950
FabrikantcodeEFRIVERMINIW-EU
EAN code4897082664314
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Ecoflow River Mini Wireless is een handzaam powerstation met Lithium-ion batterij, 230V stopcontact en wireless charger. De River Mini is een handige portable powerstation voor iedereen die onderweg zijn apparatuur wil kunnen gebruiken of opladen, maar niet veel vermogen nodig heeft. Met 210Wh heeft de batterij voldoende capaciteit voor het laden van lichtere apparatuur zoals een laptop, speaker, camera, drone en smartphone. Wil je zwaardere apparatuur als een haardroger, magnetron of campingkachel aan kunnen sluiten dan is de River Mini niet geschikt. De River Mini Wireless is een ideale powerstation voor het creeren van een mobiele werkplek, een korte kampeervakantie, trektochten, in de vrachtwagen of gebruik in een recreatiewoning.

Producteigenschappen EcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation

Design

Kleur
Zwart

Aansluitingen

Aantal USB-A poorten
3
Aantal USB-C poorten
1

Energie

Spanning
12.6 V

Kenmerken

Aantal gelijktijdig verbonden apparaten (max)
8
Bijgeleverde kabels
AC
Certificering
cTUVus FCC Telec

Gewicht en omvang

Gewicht
2800 g
Breedte
249 mm
Hoogte
132 mm
Diepte
140 mm

Gerelateerde artikelgroepen EcoFlow RIVER Mini Wireless PowerStation

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.