Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ASRock FM2A68M-DG3+ Moederbord

546133
ASRock FM2A68M-DG3+ Moederbord | FM2A68M-DG3+ASRock FM2A68M-DG3+ Moederbord | FM2A68M-DG3+
Beoordeling
Artikelnummer546133
FabrikantcodeFM2A68M-DG3+
EAN code4717677325065
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
FM2/FM2 APU Support

Dit moederbord is compatible met zowel AMD FM2 als FM2 APUs. Let op: Het kan zijn dat enkele nieuwe features alleen worden ondersteund door FM2 APUs.

Flexible USB 2.0
Naast twee USB 2.0 headers voor de voorkant, is er ook een extra 19-pin Flexibele USB 2.0 header op het moederbord om een USB 3.0 paneel met USB 2.0 dataoverdrachtssnelheid aan de voorkant mogelijk te maken.
Aangezien de meeste computerkasten tegenwoordig alleen ingebouwde USB 3.0 panelen voor 19-pin headers vooraan hebben, heeft ASRock besloten om deze flexibele USB 2.0 header toe te voegen, zodat de twee USB poorten voorin niet verloren gaan.

Hoge Uitbreidbaarheid
Twee USB 3.0 5 Gb/s poorten plus 4 SATA3 6Gb/s poorten ter ondersteuning van al uw randapparatuur met hoge dataoverdrachtssnelheden.

Next-Gen PCIe 3.0 Ondersteuning
ASRock moederbord de nieuwe generatie PCIe 3.0 ondersteunen!
PCIe 3.0 verhoogt de bandbreedte voor de nieuwe generatie PCIe 3.0 VGA kaarten, welke de ultieme grafische ervaing oplevert.

Beleef de voordelen van PCIe 3.0
- Hogere bitrate - 8.0GT/s
- Hogere bandbreedte per lane - 1.0GB/s
- Hogere efficiëntie - 98.5% encodering efficiëntie
- 100% backward compatibel met PCIe 2.0 / 1.0 standaard

Volledig Solid Condensator Ontwerp
Alle condensatoren op dit bord zijn 100% volledig solide condensatoren. Met deze solide condensatoren kunnen ASRock moederborden stabieler presteren met de zekerheid van een langere levensduur.

Hoge Dichtheid Glas Materiaal PCB
Wat u nooit heeft begrepen over uw computer is dat hij doodsbenauwd is voor water, H2O, vochtigheid of hoe u het ook wilt noemen. Hoewel u het water misschien niet ziet, kan er toch uitzonderlijk veel vocht in de lucht zitten, wat uw moederbord langzaam en stil ombrengt. Nee, uw moederbord smelt niet wanneer het in contact komt met water, zoals de boze heks van het westen, maar hij komt om van kortsluitingen. Gelukkig heeft ASRock een nieuw Hoge Dichtheid Glas Materiaal PCB ontwerp dat de ruimte tussen de PCB verkleind om het moederbord tegen elektrische kortsluitingen door vochtigheid te beschermen.

ASRock APP Shop
ASRock APP Shop is ontworpen voor uw gemak. Wij leveren verschillende apps en ondersteuningssoftware die gebruikers kunnen downloaden. U kunt gemakkelijk uw systeem optimaliseren en uw moederbord up-to-date houden met de ASRock APP Shop.

Producteigenschappen ASRock FM2A68M-DG3+ Moederbord

Processor

Chipset
A68H
Form factor
Mini ATX

Geheugen

Aantal geheugensloten
2 x

SATA 2 aansluitingen
0 x

Poorten & interfaces

USB 2.0
4 x

USB 3.0 aansluitingen
2 x

Uitbreidingsmodules

Fysieke PCI-E x16 sloten
1 x
Fysieke PCI-E x4 sloten
0 x
Fysieke PCI-E x1 sloten
1 x
PCI sloten
1 x

Interne aansluitingen

CPU power
4 pins

Netwerk

Gigabit LAN poorten
1 x
Onboard WiFi

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Aansluitingen

eSATA
FireWire

Poorten & interfaces

HDMI
DisplayPort
DVI

VGA
Optische S/PDIF

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.