Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus Orion Pro 7.1

561490
Asus Orion Pro 7.1 | 90-YAHI9180-UA00-Asus Orion Pro 7.1 | 90-YAHI9180-UA00-Asus Orion Pro 7.1 | 90-YAHI9180-UA00-Asus Orion Pro 7.1 | 90-YAHI9180-UA00-Asus Orion Pro 7.1 | 90-YAHI9180-UA00-
Beoordeling
Artikelnummer561490
Fabrikantcode90-YAHI9180-UA00-
EAN code4716659266426
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Win in Stijl; Presteer in Comfort
De Orion PRO full-size gaming headset is ontworpen om gamers helemaal te laten opgaan in de beste audio en hen de positionering te geven die nodig is in elk spel en op elke locatie. Na uitgebreide R&D en rekening houdend met feedback van klanten, concludeerde het ROG-team dat gebruikerscomfort essentieel is als het gaat om gaming headsets. Daarom beschikt de ROG Orion PRO over 100mm oorbedekkende schelpen voor beter comfort, en biedt hij meeslepende audio via grote 50mm neodymium drivers.


ROG Spitfire USB audioprocessor - krachtige driver-loze DSP
ROG Orion PRO voegt de ROG Spitfire USB audioprocessor toe; deze werkt op hardwareniveau zonder een driver te hoeven installeren. Het krachtige hardwarematige digital signal processing-ontwerp draagt ??bij aan snellere set-up bij gaming-evenementen, en voldoet aan de meest professionele gaming-locaties.

De ROG Spitfire biedt gamers gemakkelijk bereikbare toegang tot spelverbeterende geluidstechnologieën: FPS EQ voor betere audiopositionering in first person shooters, 7.1 virtuele surround en een hoofdtelefoonversterker. Elk heeft een eigen knop om met één klik in- of uit te schakelen, zonder de software-interface te hoeven gebruiken.


FPS-modus: verras de tegenpartij
FPS EQ is ontwikkeld door het analyseren van de audio-eigenschappen van een aantal toonaangevende first person shooters, waarbij geavanceerde geluidsalgoritmen in de hardware zijn ingebouwd om egalisatie te verbeteren en details duidelijker naar voren te halen. Gamers kunnen bewegingen van tegenstanders, geweervuur, commando's en andere geluidssignalen horen met betere directionele precisie, wat bijdraagt ??aan een succesvol spel.


7.1 virtuele surround-modus: ga helemaal op in de strijd
De 7.1 virtuele surround-modus presenteert levensechte en vervormingsvrije in-game surround. Het ontwerp optimaliseert surround-effecten die oorspronkelijk niet specifiek werden geprogrammeerd voor games, wat resulteert in meer natuurlijke en evenwichtige in-game audio waar u helemaal in op gaat.


Hoofdtelefoonversterker-modus: versterkt de kleinste maar essentiële auditieve aanwijzingen
De geïntegreerde hoofdtelefoonversterker van de ROG Spitfire is voorzien van ROG-technologie die de in-game geluidsdetails versterkt, en is op maat gemaakt voor de tonale prestaties van ROG gaming headsets, in tegenstelling tot de gebruikelijke koptelefoonversterkers die u kunt kopen.


Producteigenschappen Asus Orion Pro 7.1

Surround
7.1
Bediening

Design

Kleur
Zwart
Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gerelateerde artikelgroepen Asus Orion Pro 7.1

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Links met betrekking tot Asus Orion Pro 7.1

.   http://rog.asus.com/audio/headsets/orion-pro/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.