Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Bamboo Alpha 2

562900
Wacom Bamboo Alpha 2 | CS-180
Beoordeling
Artikelnummer562900
FabrikantcodeCS-180
EAN code4949268619677
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkostenvanaf € 2,95
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Bamboo Stylus alpha

De BambooŽ Stylus alpha is een betaalbare digitale pen waarmee schrijven, krabbels maken en navigeren op de iPad en andere touchscreen-apparaten net zo eenvoudig en natuurlijk is als met normale pen op papier. Dit natuurlijke gevoel wordt bereikt met een interactieve rubberen penpunt en een uitgebalanceerde behuizing met een zacht aanvoelende afwerking.

De Bamboo Stylus alpha heeft een modern, gestroomlijnd design met accenten van mat aluminium en staal. De pen is verkrijgbaar in de het zwart en in het wit.

Een Bamboo Stylus is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en wordt met zorg gemaakt. De pen is dan ook een duurzame accessoire. De rubberen penpunt kan gemakkelijk worden vervangen door voordelige reservepunten.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.