Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Freecom mHDD Desktop Drive - 4TB Silver

568767
Freecom mHDD Desktop Drive - 4TB Silver | 56387Freecom mHDD Desktop Drive - 4TB Silver | 56387
Beoordeling
Artikelnummer568767
Fabrikantcode56387
EAN code4021801563873
Fabrieksgarantie 6 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Elegante, solide metalen desktop harde schijf met alle ruimte die u nodig hebt om een back-up van uw favoriete foto's, video's, muziek en belangrijke documenten te maken. Uitgerust met USB 3.0-verbinding voor ultrasnelle gegevensoverdracht.

BACK-UP MASTER
De Freecom mHDD desktop harde schijf is de ideale metgezel in ons digitaal tijdperk. Met een elegant maar robuust ontwerp, ziet het station er naast elke notebook of computer, of zelfs een televisieset geweldig uit. Met een enorme capaciteit tot 10 TB, hebt u voldoende ruimte om een back-up te maken en al uw belangrijke documenten, foto's en overige bestanden op te slaan. Het station is voorzien van een USB 3.0 interface, waardoor ultrasnelle overdrachtssnelheden kunnen worden gewaarborgd en daarnaast volledig compatibel is met de oudere USB 2.0-poorten. Bovendien is de software Nero Backup Essentials* op het station geladen waarmee u een automatische back-up van uw bestanden kunt maken.

VOOR THUIS EN OP KANTOOR
Er wordt jaarlijks exponentieel meer een meer digitale inhoud gegenereerd en gebruikt en dit is het perfecte opslagapparaat waarmee u al uw waardevolle bestanden kunt opslaan en bewaren voor toekomstig gebruik. Bewaar al uw spreadsheets, documenten, presentaties op « «n centrale locatie of maak extra back-ups van al uw belangrijke bestanden.

SOLIDE METAAL SERIE
De geborstelde aluminiumbehuizing van de Freecom mHDD desktop garandeert dat deze volledig is beschermd tegen schokken en ongelukken en is bovendien bestendig tegen krassen of vingerafdrukken. Het maakt deel uit van de groeiende Freecom-serie van stijlvolle metalen externe opslagapparatuur Èö mobiele en desktop harde schijven, SSD's en USB-flash drives Èö om te voldoen aan al uit wensen binnen uw bedrijf of thuis met een talrijke verschillende functies van ultrahoge snelheid of enorme opslagcapaciteit tot superslank en mobiel tot meervoudige verbindingsmogelijkheden.

- Stijlvolle desktop harde schijf
- Verbinding met Mac of PC
- Hoge kwaliteit, solide, geborstelde aluminiumbehuizing
- USB 3.0 voor ultrasnelle gegevensoverdrachtssnelheden (tot 5 Gbit/s)
- Rustig, dankzij het ventilatorloze ontwerp
- Gratis Nero Backup Essentials* software met automatische back-up, comprimeren en beveiligingsfuncties
- Drie jaar garantie
- Gratis helpdeskondersteuning

*Nero Backup Essentials uitsluitend compatibel met Windows besturingssystemen

Producteigenschappen Freecom mHDD Desktop Drive - 4TB Silver

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Gewicht en omvang

Gewicht
845 g
Diepte
189 mm
Breedte
118 mm
Hoogte
34 mm

Design

Kleur
Zilver
Materiaal behuizing
Aluminium

Kenmerken

USB Powered

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
4000 GB

Gerelateerde artikelgroepen Freecom mHDD Desktop Drive - 4TB Silver

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.