Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black

569219
Apple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black | MN4V2ZD/AApple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black | MN4V2ZD/AApple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black | MN4V2ZD/A
Beoordeling
Artikelnummer569219
FabrikantcodeMN4V2ZD/A
EAN code0190198045294
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met Apple iPhone 7 is alles wat iPhone zo onmiskenbaar iPhone maakt, nog verder verbeterd!
Hij is uitgerust met een nieuw geavanceerd camerasysteem. Alles werkt nog sneller en de batterij gaat langer mee. De stereospeakers leveren geweldig geluid. Het display is het meest kleurrijke, helderste iPhone-display tot nu toe.
Ook is de behuizing van iPhone 7 volledig herzien en daarmee is dit de eerste waterbestendige iPhone*. Vloeistof morsen vormt dus een minder groot probleem. Net als stof. En het design is net zo krachtig als z'n prestaties.
* iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn spat-, water- en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC-standaard 60529

Nog meer kleuren. Nog levensechter.


Vrijwel alles wat je met je iPhone doet, speelt zich af op het display. Daar bekijk je elke dag weer je foto's, berichten en al die andere dingen. Het display van iPhone 7 maakt gebruik van dezelfde kleurruimte die je ook bij digitale bioscoopfilms aantreft. Wat je ziet, is dus merkbaar helderder. Geen enkele andere smartphone doet het zo goed als het op kleuren aankomt. Kleuren worden veel preciezer weergegeven en alles op je scherm ziet er levensechter uit. Zo wordt elke dag vanzelf een beetje mooier!

Apple iPhone 7


Alle focus op een compleet nieuwe camera.


iPhone 7 Plus heeft niet zomaar een compleet nieuw camerasysteem, maar is voorzien van twee camera's. Dezelfde 12-MP camera met groothoeklens waarmee iPhone 7 is uitgerust, werkt samen met een 12-MP camera met telelens. Je kunt dus scherper zoomen van verder weg. En door het nieuwe scherptediepte-effect (binnenkort beschikbaar) zien portretten er beter uit dan ooit. Zo opent zich een wereld aan nieuwe fotomogelijkheden.

De krachtigste chip in een smartphone ooit.


iPhone 7 heeft de krachtigste chip die ooit voor een smartphone is gebruikt. Het is niet alleen onze snelste iPhone, maar ook de efficiëntste. Dit is te danken aan de geheel nieuwe architectuur van de A10 Fusion-chip: alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig. En omdat de batterij langer meegaat, kun je twee keer zo snel werken als op iPhone 6 en toch langer door zonder opladen.

De systeemprocessor van de A10 Fusion heeft een geheel nieuw ontwerp met vier cores: twee prestatie-cores en twee efficiency-cores. De prestatie-cores kunnen tot 2x zo snel werken als iPhone 6, en de efficiency-cores verbruiken op hun zuinigst maar 20% van de energie van de prestatie-cores. Zowel de prestaties als de efficiency zijn dus op cruciale momenten optimaal.

Apple iPhone 7


Langste batterijduur in een iPhone ooit.


Dankzij de A10 Fusion-chip kun je langer dan ooit met je iPhone doen zonder opladen. Zo kun je iPhone 7 tot twee uur langer gebruiken en iPhone 7 Plus tot één uur langer dan de vorige generatie.

Sneller 4G LTE met wereldwijd de beste roaming.


iPhone 7 is geschikt voor 4G LTE Advanced, zodat downloadsnelheden tot 450 Mbps mogelijk zijn. Dat is meer dan 50% sneller dan iPhone 6s en drie keer zo snel als iPhone 6.5 En dankzij het grotere aantal LTE-banden heb je meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland dan op elke andere smartphone. Goede reis.

Producteigenschappen Apple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black

Vingerafdruksensor

Beeldscherm

Scherm formaat
5.5 "

Kenmerken

Opslagcapaciteit
128 GB

Camera

Hoofd camera resolutie
12.0 MP
Resolutie camera voorzijde
7.0 MP

Netwerk

Bluetooth
Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)
NFC

Software

Besturingssysteem
iOS 10

Geheugen

Geheugen
2.0 GB
microSD slot

Gewicht en omvang

Gewicht
188 g
Afmetingen (HxBxD)
158x78x7 mm

Gerelateerde artikelgroepen Apple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black

Smartphone Hoesjes
Klik hier voor Smartphone Hoesjes
 
Smartphonehouders
Klik hier voor Smartphonehouders
 
Smartphone Screenprotectors
Klik hier voor Smartphone Screenprotectors
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 
 

Links met betrekking tot Apple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black

.   http://www.apple.com/nl/iphone-7/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.