Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Steelseries Sensei 310

577444
Steelseries Sensei 310 | 62432Steelseries Sensei 310 | 62432Steelseries Sensei 310 | 62432Steelseries Sensei 310 | 62432Steelseries Sensei 310 | 62432
Beoordeling
Artikelnummer577444
Fabrikantcode62432
EAN code5707119031936
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de Steelseries Sensei 310 wordt een e-sports legende herboren. Met de SteelSeries TrueMove3 12.000 CPI optische sensor en exclusieve split-trigger knoppen beschik je over precisie en supersnelle muisklikken. De Sensei 310 is gebaseerd op de legendarische SteelSeries Sensei muis en doordat de muis zo comfortabel in je hand ligt zorgt hij voor een goede balans en snelheid, hoe je hem ook vasthoudt. En dankzij de Prism RGB-verlichting met Lighting Sync, acht programmeerbare knoppen, intern geheugen en een lichte en duurzame behuizing is dit echt de perfecte e-sports muis.

Ultra-low-latency sensor:
De TrueMove3 sensor zorgt ervoor dat je nauwelijks last hebt van latency, maar wel beschikt over geweldige tracking en nauwkeurige muisbewegingen.

Ultieme prestaties op e-sports niveau:
In tegenstelling tot andere muissensors met een slechte acceleratie, angle snapping en jitter reductie, behaalt de een-op-eentracking van de TrueMove3 tot 3.500 CPI prestaties op e-sports niveau.

Geschikt voor links- én rechtshandigen:
De legendarische vorm van de SteelSeries Sensei zorgt voor maximaal comfort en flexibiliteit. De muis is geschikt voor links- en rechtshandigen waarbij zowel een palm en claw grip mogelijk is. Zeer duurzame siliconen grepen aan de zijkanten bieden veel grip en gaan jarenlang mee.

Exclusieve split-trigger knoppen:
De muis beschikt over de vooraanstaande mechanische switches die goed zijn voor 50 miljoen muisklikken en de exclusieve split-trigger knoppen die lang mee gaan en zorgen voor een snelle en nauwkeurige registratie van jouw acties.

Prism rgb multi-color verlichting:
Kies uit 16,8 miljoen kleuren, lichteffecten en ga helemaal op in je game met de exclusieve GameSense-verlichting die reageert op jouw acties tijdens het gamen en aangeeft wanneer je bijna geen munitie, health, kills of geld hebt of je cooldowns bijna afgelopen zijn.

Je kunt je instellingen overal opslaan:
Sla al jouw instellingen direct op de muis op. De functies van jouw toetsen en instellingen worden opgeslagen zodat je ze zonder behulp van software kunt gebruiken op LAN-parties en toernooien.

Prism lighting sync:
Synchroniseer de dynamische multi-color lichteffecten met al jouw apparaten die beschikken over SteelSeries Prism. Laat het toetsenbord in 1 kleur oplichten of cre ˘er complete lichtshows: met Prism Sync kun je de stijl van jouw commandopost naar een nieuw niveau tillen.

Muis weegt slechts 90 g:
Dankzij de nieuwe, lichte en duurzame materialen weegt de muis nog slechts 90 gram voor snelle en natuurlijke bewegingen.


Zachte kabel voorkomt ongewenste weerstand:
Met de zachte, rubber kabel kun je de muis soepel bewegen en heb je geen last van ongewenste weerstand.

Producteigenschappen Steelseries Sensei 310

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Vormfactor
Tweehandig

Design

Verlichting

Prestatie

Bedoeld voor
Gamen

Kenmerken

Draadloos
Aansluiting
USB Type-A
Snoerlengte
2.00 m
Aantal knoppen
8
Aanpasbare bewegingsresolutie

Energie

Stroombron
Kabel

Gewicht en omvang

Breedte
60.77 mm
Diepte
125.1 mm
Hoogte
38.95 mm
Gewicht
92,1 gram

Muis kenmerken

Bewegingsdetectietechnologie
Optisch
Aantal scroll wheels
1
Bewegingsresolutie
12000 dpi

Gerelateerde artikelgroepen Steelseries Sensei 310

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.