Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ASUS ROG Rampage VI EXTREME X299

577577
ASUS ROG Rampage VI EXTREME X299 | 90MB0U30-M0EAY0ASUS ROG Rampage VI EXTREME X299 | 90MB0U30-M0EAY0ASUS ROG Rampage VI EXTREME X299 | 90MB0U30-M0EAY0ASUS ROG Rampage VI EXTREME X299 | 90MB0U30-M0EAY0
Beoordeling
Artikelnummer577577
Fabrikantcode90MB0U30-M0EAY0
EAN code4712900805536
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Baanbrekende specificaties, intelligente koeling en zorgvuldig ontworpen esthetiek: De Rampage VI Extreme temt op kunstige wijze Intels X299-platform om beestachtige prestaties te leveren en herdefinieert wat nodig is om een paradepaardje te zijn onder de moederborden.

Een goed afgestemd systeem voor echte liefhebbers verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura biedt volledige RGB-verlichtingscontrole met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel ingebouwde RGB LED's als voor strips die worden aangesloten op de on-board RGB-aansluitingen. Alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte ASUS-hardware.

RGB-VERLICHTING GEPERFECTIONEERD

De Rampage VI Extreme beschikt over een duo van on-board 5050 RGB-headers en een adresseerbare header die kan worden verbonden met compatibele lichtstrips, ventilatoren, koelers, en pc-behuizingen, om zo een nieuwe wereld van verlichtingsmogelijkheden te creëren.

LiveDash OLED

Rampage VI Extreme-moederborden zijn nu voorzien van de geheel nieuwe LiveDash - een ingebouwd OLED-paneel dat nuttige informatie en aanpasbare graphics weergeeft. Tijdens de power-on self-test (POST) fase toont LiveDash de belangrijkste statistieken over de voortgang, in eenvoudige taal en via traditionele POST-codes. Bij normale werking toont het levendige paneel vervolgens naar keuze CPU-frequentie, apparaattemperaturen, ventilatorsnelheden of informatie van de waterkoeling zone. Ook is het mogelijk om de standaard LiveDash GIF aan te passen, zodat deze een eigen afbeelding of animatie weergeeft

VOORKOM KNELPUNTEN DANKZIJ 10X SNELLER ETHERNET

Ontworpen voor de hoge eisen van power users en content creators die de grenzen op willen zoeken, verbindt 10Gbps on-board LAN u met een nieuw tijdperk van thuisnetwerken. Dankzij tot 10x de bandbreedte van standaard Gigabit Ethernet profiteert u van streaming van ongecomprimeerde 4K UHD video's, en gaan back-ups en bestandsoverdrachten sneller dan ooit tevoren. Ook is er ondersteuning voor tussenliggende 2.5Gbps en 5 Gbps connectiviteit, zodat u kunt overstappen naar snellere netwerken, voor maximale flexibiliteit. Kies de bandbreedte die past bij uw behoeften en geniet van ultralage latentie op elke snelheid.

LAGERE CPU WERKLAST, HOGE TCP & UDP DOORVOER

Voorzien van de allernieuwste Intel® Ethernet (I219-V), voor snellere, meer vloeiende gaming. Intel Ethernet-controllers hebben een natuurlijke synergie met hun processors en chipsets, wat de CPU-overhead verlaagt en uitzonderlijk hoge TCP en UDP doorvoer biedt, zodat er meer vermogen is voor games en andere taken.

DRIEVOUDIGE M.2

De Rampage VI Extreme biedt voorzieningen voor drie M.2 drives om het meeste uit Intels IRST- en VROC-opties te halen. Twee bieden naast de geheugenslots plaats aan onze DIMM.2 module, terwijl één onder de ROG Armor wordt geplaatst. Een VROC array kan worden geconfigureerd door het koppelen van de DIMM.2 slots, en IRST RAID kan worden geconfigureerd door één DIMM.2 slot te koppelen met het on-board M.2 slot.

UPGRADE VOOR RAID

Ontketen de Rampage VI Extreme Virtual RAID on CPU (VROC) met de toevoeging van een ASUS Hyper M.2 x16-kaart*. Hiermee zijn maximaal vier PCIe 3.0 x16 M.2-drives aan te sluiten - voor een totale bandbreedte van maximaal 128Gbps. PCH-gebaseerde RAID-arrays vormen een knelpunt vanwege de 32Gbps limiet van de DMI-bus. VROC rekent af met die limiet door u gebruik te laten maken van CPU PCIe lanes, om zo een bootable RAID-array te configureren die data op waanzinnige snelheden kan overzetten.

DOE MEE AAN DE NVME-REVOLUTIE

De revolutionaire specificatie die SSD's op topsnelheid laat presteren. Sluit de gekozen drive gewoon met plug & play gemak aan en ervaar gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps - en maak een PCIe-slot vrij voor een andere uitbreidingskaart!

INTEL OPTANE-GEHEUGEN GEREED

Intel Optane is een revolutionaire, niet-vluchtige geheugentechnologie, ondersteund door de Rampage VI Extreme. Intel Optane-geheugenmodules versnellen aangesloten opslag om opstart- en laadtijden te verminderen, zodat alles sneller en meer responsief aanvoelt.
meer info

MET ÉÉN KLIK OVERKLOKKEN EN KOELEN, KLAAR!

Eén klik regelt al die complexe afstellingen. ASUS 5-Way Optimization maakt de pc slim. Het optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem, met overklok- en koelprofielen die op maat zijn gemaakt voor de betreffende apparatuur.

· Een geautomatiseerd tuning-hulpprogramma dat overklok- en koelprofielen optimaliseert voor een unieke systeemconfiguratie.
· Ventilatoren blijven fluisterstil bij dagelijks computergebruik en leveren optimale luchtstroom wanneer het systeem alle krachten aanwendt voor CPU- of GPU-intensieve taken.
· Gloednieuwe stresstest stelt gebruikers in staat te optimaliseren en te overklokken voor CPU- of geheugengerichte belasting.

FLEXIBELE KOELREGELAARS VOOR LUCHT OF VLOEISTOF

De ROG Rampage VI Extreme biedt uitgebreide controle over ventilatoren, waterpompen en zelfs all-in-one (AIO) koelers, via Fan Expert 4 of onze bekroonde UEFI. Of er nu wordt gekoeld met lucht of water, de Auto-Tuning modus configureert op slimme wijze alle parameters met één enkele klik. Er is ook een Extreme Quiet-modus, die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum beperkt, wat het systeem fluisterstil maakt bij het uitvoeren van lichte taken.

KOELER ONTWERP

De Rampage VI Extreme beschikt over de meest uitgebreide koelingregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS:

DDR4 OC 4200MHz

Met geoptimaliseerde trace paden voor tijdaangepaste signalering en minimale overspraak biedt derde generatie ASUS T-Topology verbeterde geheugenstabiliteit en compatibiliteit, waardoor ondersteuning wordt verleend voor geheugensnelheden van DDR4-4200 MHz en hoger.

OC ONTWERP - ASUS PRO CLOCK II-TECHNOLOGIE

Een eigen base clock generator die de CPU- en geheugenoverklokmarges uitbreidt. Deze aangepaste oplossing werkt in tandem met de TPU om de voltage- en basisklok overklokregeling te verbeteren, wat de flexibiliteit biedt om alle prestaties uit de Intel Core X-serie processors te halen.


BESTE GAMING-AUDIO

ROG heeft on-board audio nogmaals naar een nieuw niveau getild op het paradepaardje, de Rampage VI Extreme. De hoofdtelefoonuitgang op het frontpaneel bevat een SABRE9018Q2C geïntegreerde DAC/AMP, in staat tot het behalen van -115dB THD N, voor weergave die alle subtiliteiten en nuances van het audiospoor doorgeeft. De verbeterde resolutie, afkomstig van de ESS Hyperstream DAC-architectuur, breidt het geluidsveld uit om een beter gevoel van positionering te geven. Buiten de resolutie biedt de 121dB DNR een extreem lage ruisvloer, en accentueert zo de dynamiek en power verder. En voor wie de prioriteit wil verschuiven naar muzikaliteit, biedt onze Sonic Studio-software een scala van EQ-opties, waarmee de geluidssignatuur kan worden aangepast om te passen bij de hoofdtelefoon.

Producteigenschappen ASUS ROG Rampage VI EXTREME X299

Processor

Chipset
X299
Form factor
EATX

Poorten & interfaces

USB 2.0
1 x
HDMI
DisplayPort
Optisch (S/PDIF)

Geheugen

Aantal geheugensloten
8 x
Type geheugen
DDR4

Interne aansluitingen

USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)-aansluitingen
1
M.2 sloten
1
U.2 sloten
0
CPU power
8 pins

Netwerk

Onboard WiFi
Gigabit LAN poorten
1 x

Kenmerken

NVIDIA SLI
AMD CrossFire

Gerelateerde artikelgroepen ASUS ROG Rampage VI EXTREME X299

Intel Desktop
Klik hier voor Intel Desktop
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.