Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD Black SSD

Opslag van de volgende generatie voor hoogwaardige PC's

Met sequentiële leessnelheden tot 2050 MB/s, biedt de WD Black PCIe Gen3 x4 op NVMe gebaseerde SSD toegang tot een geheel nieuw prestatieniveau voor gebruikers van hoogwaardige PC's.

  Ultieme prestaties   Thermisch controle en stroombeheer   Uitstekende betrouwbaarheid  
  WD Black PCIe SSD's zijn uitgerust met sequentiÙle leessnelheden tot 2050 MB/s. Dit is meer dan driemaal sneller dan een SATA SSD.   Uitgebreide algoritmen voor temperatuurbeperking en stroombeheer helpen oververhitting te voorkomen en het prestatieniveau op peil te houden.   1,75 miljoen uur voordat er defecten optreden (MTTF) en verschillende toonaangevende technologieÙn voor foutcorrectie helpen zorgen voor een duurzame betrouwbaarheid.  

M.2 ontwerp ideaal voor desktops en compacte PC's

Door zijn dunne, enkelzijdige M.2-ontwerp is de WD Black PCIe SSD bij uitstek geschikt voor frames voor torendesktops alsmede compacte, hoogwaardige pc's. WD Black PCIe SSD's zijn gecertificeerd door de WD F.I.T. Labs voor compatibiliteit met een breed scala aan hoogwaardige pc-configuraties en worden geleverd met een beperkte garantie van 5 jaar. Houd de status van uw schijf in de gaten met het gratis, downloadbare WD SSD-dashboard en kloon schijven met Acronis« True ImageT WD Edition-software.