Inloggen Registreren 0 producten € 0,00

Ontdek en test Wacom producten in het
Wacom Experience Centre in onze
winkel in Berkel en Rodenrijs.

Wacom Experience Centre

3 september 2015 vond de opening plaats van het Wacom Experience Centre bij Informatique! In navolging van de zeer populaire Wacom Experience Centre in onder meer Duitsland en Italië, biedt nu ook Informatique de mogelijkheid om naar hartelust de innovatieve tekentablets en andere grafische producten van Wacom zelf te ontdekken en uit te proberen. Zo merk je direct welk product en welk formaat bij jou past. Kortom: een perfecte plek voor elke grafisch ontwerper, kunstenaar, fotograaf en alle andere creatieve mensen!
Teken | ontwerp | bewerk | brainstorm | onderwijs

Wacom Interactive Pen Display's

Met de interactieve pen display's van Wacom kun je direct op een geheel natuurlijke en intuïtieve wijze de mooiste tekeningen, schetsen en ontwerpen direct op een Full HD-scherm creëren. Naast rechtstreeks tekenen kunt u ook zonder probleem in- en uitzoomen, pannen, roteren en navigeren. De geavanceerde pentechnologie zorgt er voor dat u extreem nauwkeurige controle heeft over de drukgevoelige effecten.
>> Bekijk de Wacom Pen Display's

Wacom Pen Tablets

Met de Pen Tablets van Wacom kunt u besturingssystemen zoals Windows 10 met aanrakingen en gebaren intuïtiever en handiger navigeren dan met een gewone muis. De digitale pen zorgt er voor dat je razendsnel aantekeningen of krabbels kunt maken, of bijvoorbeeld een persoonlijke touch aan e-mails toe kunt voegen middels een ingevoegde handgeschreven boodschap of smiley. De Pen Tablets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.
>> Bekijk de Wacom Pen Tablets

Wacom Creative Pen

Dankzij deze geavanceerde pennen kun je aantekeningen en schetsen van de hoogste kwaliteit maken op tekentablets of andere mobiele apparaten. Dankzij het uitgebalanceerde design liggen de pennen goed in de hand. Daarnaast kun je met deze pennen nog preciezer tekenen dan op een standaard aanraakoppervlak.
>> Bekijk de Wacom Touch Pennen