Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

We zijn nu een DHL ServicePoint!


Wij zijn nu een DHL ServicePoint!

Je kan nu via onze winkel DHL zendingen ophalen en versturen.

Versturen

Als je pakketten verzendt via een DHL ServicePoint, weet je zeker dat het goed zit. Zo simpel is het: Open de Mijn DHL app, selecteer het gewicht van je pakket en vul jouw gegevens en die van de ontvanger in. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kan je je pakket afleveren in onze winkel. Laat daar de QR-code op je telefoon zien, dan zorgen wij voor een verzendlabel. Liever zelf printen? Kan natuurlijk ook. Je vindt het label in de app en in je mail. Plakken, en klaar!

Ophalen

Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. En het is ook nog eens beter voor het milieu. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel?

Openingstijden

Ons DHL afhaalpunt bevindt zich bij afhaalbalie nr. 2. Je kan hier terecht gedurende onze normale openingstijden. Trek een nummertje bij de nummerterminal, dan helpen we je zo snel mogelijk.

De bezorger komt iedere dag pakketten leveren en pakketten halen, het eerstvolgende afhaalmoment van de bezorger kan je hier vinden.