Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Moza GS Wheel

217337
Moza GS Wheel | RS08Moza GS Wheel | RS08Moza GS Wheel | RS08Moza GS Wheel | RS08Moza GS Wheel | RS08Moza GS Wheel | RS08
Beoordeling
Artikelnummer217337
FabrikantcodeRS08
EAN code0743791914933
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het Moza GS Wheel is een 300mm GT Standard Wheel. Pak het GS-stuur vast en beleef een echte race-ervaring. De GS is verpakt in Italiaans gemaakt alcantara dat voortreffelijk aanvoelt. Het frame van het stuur is gemaakt van koolstofvezel van 5 mm dik en de shifter paddles zijn ook gemaakt van koolstofvezel. Dit stuur heeft magnetische schakelpeddels met dubbele koppeling. De contactloze foto-elektrische technologie maakt de peddels uiterst betrouwbaar. Voer een start met dubbele koppeling efficiënt uit in iRacing- en F1-races. Voorkom schade aan de aandrijflijn door schakelfouten. Met de customized quick release verander je het GS stuur in een fractie van een seconde. Het GS stuur maakt gebruik van een quick release systeem dat is afgeleid van de stuursystemen van echte raceauto's. Dit zorgt voor een stabiele verbinding tussen het stuur en de wheel base.

Er zijn 10 verlichte programmeerbare mechanische toetsen. Voel duidelijk elke toetsaanslag met een bevredigende klik. De toetsen hebben 8 verschillende kleuropties. De RGB sequentiële shifter lichtindicator heeft 7 instelbare kleuren. Bestuurders kunnen de snelheid, de kleuren en meer aanpassen. De handgrepen op het GT-stuur bieden de bestuurder een comfortabele maar stevige grip. Hierdoor kan de bestuurder perfecte controle behouden, zelfs tegen de sterke forcefeedback van R21. Van de thumb knobs tot de schakelpaddles, alle knoppen zijn ergonomisch gepositioneerd voor snelle toegang. De 2 thumb knobs kunnen de remmen, TC en meer afstellen. De 5 naar voren gerichte knoppen kunnen worden toegewezen om ABS, engine map, MGU en meer aan te passen. In het heetst van de strijd kun je met de analoge joystick in alle richtingen kijken. Voor een betere controle kunnen de naar voren gerichte knoppen worden geschakeld naar de plus- of minmodus of de knopmodus.

Producteigenschappen Moza GS Wheel

Kenmerken

Aansluiting
RF Draadloos

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor Xbox Series X|S
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PlayStation 5
Geschikt voor PlayStation 4

Design

Soort apparaat
Stuur

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
214953 Sim-Lab Bucket seat bracket set 24 € 39,95
214977 Sim-Lab Keyboard tray 24 € 69,00
215001 Sim-Lab Sparco seat slider 24 € 39,95
217336 Moza CRP Load Cell 3 Pedalset with Base 24 € 599,00
217344 Moza R9 Table Clamp 24 € 85,00

Gerelateerde artikelgroepen Moza GS Wheel

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.