Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Service aan Huis

Informatique biedt het gemak van service aan huis als je bijvoorbeeld problemen ondervindt met jouw PC, laptop of internetverbinding.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om nieuwe apparatuur thuis of op kantoor gebruiksklaar op te leveren. Schroom niet om contact met ons op te nemen via 010 - 5191666 of per mail via [email protected].

Hieronder vind je onze services en voorrijkosten:


Onsite service (per 15 minuten)
Het starttarief voor een bezoek van 1 tot 30 minuten bedraagt €40,00. Indien er meer tijd nodig is wordt er €20,00 per 15 minuten gerekend. Dit bedrag wordt in rekening gebracht wanneer er problemen aan huis worden verholpen. Denk hierbij aan problemen met je computer, printer of slecht/instabiel (WiFi)internet. Voor zakelijke klanten zijn de kosten €20,00 exclusief BTW.

Onsite "Aansluiten PC + internet"
Binnen dit pakket komen we je nieuwe systeem thuis afleveren en sluiten deze volledig aan. We installeren je randapparatuur en doorlopen het Microsoft Windows activatie/registratie proces. Daarbij stellen we je internet en email gegevens in (bestaande internetverbinding moet aanwezig zijn). Dit pakket kost €79,00. Voor zakelijke klanten zijn de kosten €79,00 exclusief BTW.

Uiteraard kunnen we ook data kopiëren van je oude computer naar de nieuwe. Neem voor de prijzen hiervan contact op met onze verkoopafdeling.

Het herroepingsrecht voor diensten is 14 dagen en begint te lopen op de dag nadat je de dienst hebt aangeschaft. Indien je besluit de overeenkomst te herroepen, ben je enkel gehouden de tot op moment van ontbinding gemaakte servicekosten te betalen.