Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

FRITZ!Box 7590


Geniet met de krachtige FRITZ!Box op een IP-gebaseerde aansluiting van de volledige bandbreedte van de communicatie: snel internet, comfortabele telefonie en multimediaplezier.



Supervectoring tot 300 Mbit/s

Door het gebruik van Supervectoring onderscheidt de 7590 zich van de rest. Supervectoring (ook wel Vectoring Plus/V plus genoemd) is de nieuwste soort VDSL verbinding waarmee downloadsnelheden tot maximaal 300 Mbit/s kunnen worden behaald.

Supersnelle WiFi door Multi-User MIMO

Videos, muziek en foto's kunnen razendsnel zonder laadbalken worden gedeeld in het thuisnetwerk met jouw smartphone, tablet of computer. De 7590 maakt gebruik van de 802.11ac en 802.11n WiFi standaard en Multi-User MIMO om snelheden tot 1733 Mbit/s te bereiken op de 5 GHz frequentieband en 800 Mbit/s op de 2,4 GHz frequentieband.

Plezierig telefoneren

Met de FRITZ!Box 7590 heb je een volwaardig telefoonsysteem, waarop alle soorten telefoons kunnen worden aangesloten: IP-gebaseerd, ISDN of analoog, de FRITZ!Box 7590 ondersteunt het allemaal! Met de FRITZ!App Fon kun je ook eenvoudig uitbellen via uw smartphone. De app informeert je onderweg als je bent gebeld of er een voicemail is achtergelaten. Het antwoordapparaat en de faxfunctie (incl. fax-to-mail) zorgen voor nog meer belplezier.

Altijd het beste vermaak

Geniet van het beste vermaak door jouw hele thuisnetwerk. De krachtige USB 3.0 poorten transformeren de FRITZ!Box 7590 in het ideale multimedia verzamelpunt: bekijk foto's, videos of luister muziek gelijktijdig op meerdere apparaten ten alle tijden.

Veilig met de FRITZ!Box

Met FRITZ!Box speel je op veilig! Het allesomvattende veiligheidsconcept beschermt jouw communicatie. Het wordt voortdurend getest en verder ontwikkeld. Dankzij gratis updates is een optimale veiligheid altijd gewaarborgd.

 fritz-mesh-wifi

Mesh WiFi met FRITZ!

De FRITZ!Box 7590 zet in op Mesh WiFi, zodat video's, muziek en foto's in het thuisnetwerk naadloos tot in de verste hoeken van elke kamer komen. De verspreide FRITZ!-apparaten werken samen in é én netwerk, wisselen onderling informatie uit en optimaliseren de prestaties van alle WiFi-apparaten.

Met Mesh geniet je gewoon van maximale snelheid bij het surfen, afspelen van video's of gamen. Adembenemende HD-televisie en je lievelingsmuziek wachten nu op jou - en niet omgekeerd.

Meer informatie over Mesh WiFi


AVM-FRITZ-garden

FRITZ!OS - het genie achter FRITZ

FRITZ!OS, het intelligente besturingssysteem van je FRITZ!Box, zorgt voor een perfecte samenwerking van alle apparaten in het thuisnetwerk. Laat je steeds weer verrassen door nieuwe functies en verbeteringen. Dankzij de FRITZ!Apps kun je ook onderweg met je smartphone toegang krijgen tot je gegevens, in je thuisnetwerk telefoneren of een webcam besturen. Alle updates en apps zijn uiteraard gratis.

Excellente eenvoud
Het door de vakpers onderscheiden en door gebruikers geprezen bedieningsconcept van de FRITZ!Box is op slechts é én doel gericht: alles zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Daarvoor zorgen een duidelijke gebruikersinterface en wizard, die je stap voor stap begeleiden.



Heb je KPN als internetprovider? Dan hebben we goed nieuws!

KPN biedt namelijk de mogelijkheid om, in plaats van het standaard KPN modem, de Experiabox, te kiezen voor een FRITZ!Box!

KPN biedt de mogelijkheid om een FRITZ!Box 7590 te huren voor 7,49 euro p/mnd. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen FRITZ!Box aanschaffen en die maandelijkse kosten in je zak houden!

In de uitermate gebruiksvriendelijke interface van jouw nieuwe FRITZ!Box kun je heel eenvoudig de voorgeïnstalleerde instellingen van KPN selecteren.
  • Weergave
  • Er zijn 4 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW