Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung T260HD LCD TV / Monitor monitor

123431
Beoordeling
Artikelnummer123431
FabrikantcodeLS26TDDSUV/EN
EAN code8808987642280
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Samsung T260HD
Kunst is iets dat niet kan worden gemeten. Bij Samsung geloven wij dat kunst het resultaat is van een verfijnde balans tussen hoogwaardig design en geavanceerde technologie. Wij worden geïnspireerd door de wereld om ons heen en willen producten maken die zowel functioneel als mooi zijn. De Samsung T260HD Syncmaster van Samsung. Schoonheid van binnen en buiten.

Full HD 1080p
Dankzij 1080p volledige HD-technologie kunt u afbeeldingen bekijken met de hoogste resolutie die tegenwoordig mogelijk is. Door een resolutie die bijna twee keer zo groot is dan een normale HDTV, zult u een verbazingwekkend levendige en realistische foto en afbeelding zien. Meer pixels betekent een hogere resolutie en dat betekent meer details dan ooit tevoren met 1920 x 1080 volledige HD-technologie. Hierdoor krijgt u de meest levensechte afbeeldingen en een verbazingwekkende helderheid hoe snel de bewegingen ook zijn.

Laag Energie verbruik
Energieverbruik is altijd belangrijk als het gaat om consumentenelektronica. De T series monitor van Samsung verbruikt slechts 65-70 W in werkingsmodus. Vergeleken bij andere monitoren is dat een besparing van bijna 30W. En met de unieke softPower Off-functie, verbruikt de monitor slechts 0.3W in de stand-by stand. Met de T series kunt u thuis dus productief werk verrichten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw energierekening.

Verbeterde connectiviteit
Door een uitgebreide reeks aansluitingen kunnen LCD-monitors van Samsung worden aangesloten op externe A/V-apparaten. En de integratie van Component, SCART, D-Sub, DVI-D, USB 2.0 en HDMI-connectors maakt aansluiten gemakkelijk en volledig.

Onzichtbaar luidsprekersysteem
Op het eerste gezicht denkt u misschien dat we de luidsprekers vergeten zijn, maar met ons innovatieve onzichtbare luidsprekersysteem zijn ze keurig verborgen in het frame van de monitor om de sierlijke, vloeiende lijnen van het uiterlijk te behouden. En voor een nog betere surround sound-ervaring heeft de T series-monitor SRS Tru Surround XT TM, een gepatenteerde audiotechnologie die speciaal is ontworpen voor een uitvoersysteem voor twee luidsprekers. Bovendien reproduceren onze luidsprekers door onze parametrische EQ-technologie voor alle frequenties een nog dieper en helderder geluid zonder vervorming.

2 HDMI
Nu volledig uitgerust met twee HDMI-aansluitingen (High Definition Multimedia Interface). Voor een ultieme HD-ervaring sluit u eenvoudig HD digitale apparaten, zoals AC-apparaten, spelconsoles, digitale camera's en camcorders aan op de twee HDMI-poorten.

Ingebouwde DTV-tuner
De wereld van uw entertainment opent onmiddellijk met de geïntegreerde Digital Television-tuner (DTV) van de T series. Anders dan veel monitors kan de T series digitale tv-uitzendingen door de lucht decoderen en probleemloos weergeven zonder dat u aanvullende apparatuur hoeft aan te schaffen. Met de monitor van uw pc kunt u nu uw favoriete tv-programma's bekijken terwijl u op uw pc werkt. Dat is nog eens multitasken!

Producteigenschappen Samsung T260HD LCD TV / Monitor monitor

Beeldscherm

Formaat scherm (max.)
0 "
Soort paneel
Kijkhoek
Contrast
Helderheid
0 cd/m2
Reactietijd
0 ms
Touchscreen
HDCP
Curved

Beeldschermeigenschappen

AMD FreeSync
NVIDIA G-SYNC

Poorten & interfaces

D-Sub (VGA)
DVI
HDMI
DisplayPort
Mini DisplayPort

Audio

Speakers

Ergonomie

In hoogte verstelbaar
Draaibaar

Kenmerken

VESA

Energie

Stroomverbruik
0 Watt

Design

Kleur

Aansluitingen

Thunderbolt

Gewicht en omvang

Gewicht
0.0 kg

Gerelateerde artikelgroepen Samsung T260HD LCD TV / Monitor monitor

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
 
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels
Monitor / TV armen & beugels
Klik hier voor Monitor / TV armen & beugels
 
Video Adapters
Klik hier voor Video Adapters
 
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters

Links met betrekking tot Samsung T260HD LCD TV / Monitor monitor

.   http://www.samsung.com/nl/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&typ...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een monitor kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van uw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.