Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Garantie en Defecten

  Garantie op producten
  Afwijkende voorwaarden voor dealers

Garantietermijn

Alle producten hebben een standaard fabrieksgarantie variërend van een jaar tot levenslang (Limted Lifetime). De fabrieksgarantie geldt naast de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht een product defect zijn, neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 010 5191666 of per email. Afhankelijk van het product zoeken wij naar een passende oplossing. Zie hier de link naar onze Algemene voorwaarden.

Terug naar boven 

Afwijkende voorwaarden voor dealers

Voor dealers hanteren wij een Informatique garantie van 1 jaar. Daarbuiten kunnen dealers aanspraak maken op de fabrieksgarantie door direct in contact te treden met de betreffende fabrikant. Uiteraard kan Informatique ook na het eerste jaar faciliteren in het claimen van garantie, maar het kan zijn dat hier dan kosten aan verbonden zijn. De aangeboden verkopersgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Wij gaan ervan uit dat dealers zelf een product testen op een defect. Mocht een product niet defect zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt om kosten voor het testen in rekening te brengen.

Terug naar boven