Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Partners

Hieronder vindt u een overzicht van de partners van Informatique. Bij elke partner leest u wat welke voordelen dit voor Informatique en onze klanten oplevert.

 • Asus

  Sinds 2010 is Informatique officieel Asus Gold partner. Als Gold partner hebben wij toegang tot de meest actuele informatie en kunnen wij sneller inspelen op ontwikkelingen. Bovendien kunnen wij, en daarmee u, profiteren van de scherpste prijzen.
 • Microsoft

  Sinds 2006 is Informatique Microsoft Gold Certified Partner noemen. Deze status wordt behaald bij een significant niveau van ervaring op het gebied service, software en support met betrekking tot Microsoft producten. Het is een bevestiging van Microsoft dat klanten te maken hebben met een betrouwbare en ervaren leverancier.
 • Hewlett-Packard

  Sinds 2001 is Informatique HP Gold Partner en dat betekent dat wij naast een zeer breed en uitgekiend HP assortiment ook voldoende kennis in huis hebben om zowel particuliere als zakelijke klanten goed te adviseren bij hun IT behoeften. Onze medewerkers worden jaarlijks getraind om deze kennis te handhaven.
 • Intel

  Informatique is een directe partner van Intel en dit wordt bevestigd door het Intel Technology Provider Platinum status. Naast de verkoop van processoren hebben wij ons gespecialiseerd in de advisering en verkoop van complete Intel serveroplossingen.
 • AMD

  Informatique is een directe partner van AMD en mag zich nu AMD Fusion Partner noemen. Door direct te schakelen met AMD kunnen wij alle ontwikkelingen op de voet volgen. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de nieuwste AMD techniek en scherpe prijzen.
 • Toshiba

  Informatique is een directe partner van Toshiba. Toshiba is één van onze belangrijkste leveranciers van o.a. notebooks. De uitgebalanceerde kwaliteit en de uitstekende service van Toshiba zorgen ervoor dat wij al jaren naar volle tevredenheid met Toshiba samenwerken en met vol vertrouwen Toshiba producten adviseren aan onze klanten.
 • Acer

  Als Acer Authorized Reseller hebben wij toegang tot de meest actuele informatie over Acer producten en ontwikkelingen en profiteren wij bovendien van de meest scherpe prijzen. De wijze waarop Acer de markt benaderd past uitstekend in de filosofie van Informatique.
 • Dell

  Informatique beschikt over een breed scala aan high-end Dell monitoren en consumenten notebooks en draagt daarom het predicaat Dell Registered Partner. Als gerenommeerd fabrikant van uitstekende hardware past Dell prima in het assortiment van Informatique.
 • Netgear

  Netgear is een gerenommeerde fabrikant van netwerk- en communicatieproducten. Informatique levert een zeer breed scala van Netgear producten, zowel voor zakelijk als particuliere klanten. Informatique is een officiële Netgear PowerShift Partner die uitsluitend de beste kwaliteit en leveringsvoorwaarden biedt.
 • Thuis Winkel Waarborg

  Met enige trots hebben wij ons 2006 aangesloten bij de Thuis Winkel Organisatie. De Thuiswinkel Organisatie heeft als doel het vertrouwen van consumenten in hetkopen op afstand te vergroten. Alleen als voldaan wordt aan alle gestelderichtlijnen t.a.v. het kopen op afstand is een lidmaatschap mogelijk en met hetvoeren van het logo onderschrijft Informatique de "gedragsregels Thuiswinkel Waarborg". Voor u als consument betekent dit met name helderheid en duidelijkheid omtrent garantie, klachten en voorwaarden.
 • ICT Waarborg

  ICT Waarborg is de brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de verkoop en levering van ict producten en/of ict diensten aan consumenten en/of bedrijven. Het doel van ICT Waarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven. Informatique is uitgeroepen tot beste online computerwinkel tijdens de ICT Waarborg Awards 2009.
 • Wecycle

  Als deelnemer aan het ICT inzamelsysteem voldoen wij aan de wettelijke eisen die de overheid stelt aan producenten in het Besluit en de Regeling Beheer Elektrische en Elektronische Apparatuur (BEA en REA).