Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SteelSeries QcK Prism Cloth 3XL

213491
Beoordeling
Artikelnummer213491
Fabrikantcode63511
EAN code5707119043434
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 90,00

€ 74,38 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De best verkochte muispad voor het gamen is zojuist groter geworden

Nooit meer zonder muistrackingruimte in het midden van de strijd. De legendarische QcK-muispad biedt nu volledige RGB-bureauafdekking voor al je gaming-randapparatuur.

Verlicht het slagveld

De SteelSeries Engine-software ontgrendelt een indrukwekkend arsenaal aan Engine-apps die het aanpassen eenvoudig en intuïtief maken. Ontketen de volledige kracht van dynamische RGB-achtergrondverlichting met 2 zones om binnen enkele seconden complexe lichteffecten te creëren.

Antislip basis

De duurzame, antislip rubber basis is ontwikkeld om ongewenste bewegingen te elimineren en een solide platform te bieden voor intensief gamen.

Uiterste nauwkeurigheid van de muis
Getest door de beste muissensorfabrikant, optimaliseert het hoge aantal thread counts en het gladde oppervlak de muistrackingnauwkeurigheid voor zowel optische als lasersensoren.

PrismSync Engine-app
Synchroniseer dynamische meerkleurige lichteffecten tussen al je SteelSeries Prism-spullen. Van lichteffecten met één klik tot complexe lichtshows, PrismSync geeft je kracht om de stijl van je configuratie te verbeteren.

Producteigenschappen SteelSeries QcK Prism Cloth 3XL

Design

Polssteun
Nee
Formaat
XXL
Kleur
Zwart

Kenmerken

Materiaal
Rubber, silicone, stof
Anti- slip grondvlak

Gewicht en omvang

Dikte
4.0 mm
Diepte
590 mm
Breedte
1220 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.