Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin BOOST Charge draadloos station

213617
Belkin BOOST Charge draadloos station | WIZ008VFBKBelkin BOOST Charge draadloos station | WIZ008VFBKBelkin BOOST Charge draadloos station | WIZ008VFBKBelkin BOOST Charge draadloos station | WIZ008VFBKBelkin BOOST Charge draadloos station | WIZ008VFBK
Beoordeling
Artikelnummer213617
FabrikantcodeWIZ008VFBK
EAN code0745883814329
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 51,00

€ 42,15 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Bespaar ruimte op jouw bureau of werkblad met een lader die twee apparaten tegelijk kan opladen. De BOOSTCHARGE draadloze laadstation is naadloos compatibel met de nieuwste smartphones. Het is voorzien van twee laadoppervlakken waarmee twee smartphones tegelijk kunnen worden opgeladen, elk met tot 15 W. Hierdoor is het ideaal voor collega's en gezinnen die gebruik maken van verschillende soorten apparaten. Dankzij het antislip-laadoppervlak blijven de apparaten goed op hun plek liggen waardoor ze zonder onderbrekingen kunnen worden opgeladen. Statuslampjes geven aan of de apparaten op de juiste wijze opgeladen worden. Qi-gecertificeerd, waardoor veiligheid gegarandeerd is, en compatibel met de meeste lichte hoesjes (tot 3 mm)

Sneller draadloos opladen
Dit laadstation is speciaal ontwikkeld voor het opladen van de nieuwste smartphones met hogere snelheden. Het is voorzien van twee laadoppervlakken voor het draadloos opladen van twee apparaten tegelijk, elk met tot 15 W.

Met behoud van je hoesje
Je hoeft jouw telefoon voor het opladen niet uit zijn hoesje te halen. Het BOOSTCHARGE draadloze laadstation met twee laadoppervlakken is namelijk zo ontwikkeld dat het door de meeste lichte kunststof hoesjes van maximaal 3 mm dik heen oplaadt. (Niet compatibel met metalen hoesjes.)

Qi-gecertificeerd
Qi is een draadloze technologie die gebruik maakt van inductieladen. De twee laadoppervlakken zijn Qi-compatible, waardoor je er ook telefoons en andere accessoires met Qi-technologie mee kunt opladen.

Producteigenschappen Belkin BOOST Charge draadloos station

Energie

Draadloos opladen
Maximaal vermogen
15 W
Type stroombron
AC

Gewicht en omvang

Hoogte
12 mm
Diepte
195 mm
Breedte
90 mm

Design

Kleur
Zwart

Gerelateerde artikelgroepen Belkin BOOST Charge draadloos station

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.