Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Cooler Master Caliber R3 gaming stoel

234587
Cooler Master Caliber R3 gaming stoel | CMI-GCR3-BKCooler Master Caliber R3 gaming stoel | CMI-GCR3-BKCooler Master Caliber R3 gaming stoel | CMI-GCR3-BKCooler Master Caliber R3 gaming stoel | CMI-GCR3-BKCooler Master Caliber R3 gaming stoel | CMI-GCR3-BK
Beoordeling
Artikelnummer234587
FabrikantcodeCMI-GCR3-BK
EAN code4719512127261
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
PERFECT VOOR ELK SCENARIO
De Caliber R3 is speciaal ontworpen voor degenen die veel uren zittend doorbrengen, zowel voor werk als voor ontspanning. De strakke, professionele esthetiek met een volledige reeks ergonomische functies maakt het de perfecte aanvulling op uw opstelling.

ERGONOMIE DIE ZICH AAN U AANPAST
De ergonomie van Calibre R3 is volledig verbeterd. Met een grotere hoofdsteun en lendensteun voor een verbeterde ergonomische pasvorm voor alle gebruikers, is de R3 geschikt voor alle lichaamstypes en biedt hij voldoende ondersteuning waar je die het meest nodig hebt.

COMFORT DE HELE DAG DOOR
Calibre R3 is voorzien van ultrazacht maar compact traagschuim dat zich dynamisch om je heen vormt voor een hele dag comfort.

VERBETERDE STOELBASIS
De stoelbasis van Calibre R3 is opgewaardeerd van een 9 cm dikke stoelbasis naar een 10,5 cm dikke stoelbasis. Het vergroten van de dikte zorgt voor verbeterde ondersteuning en duurzaamheid, wat zorgt voor comfort en ondersteuning voor nog langere werk- of speelsessies.

Producteigenschappen Cooler Master Caliber R3 gaming stoel

Design

Kleur
Zwart/Grijs
Armsteun

Kenmerken

Serie
Caliber R3
Materiaal
Kunstleer
Max. draaggewicht
150 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
17.60 kg

Gerelateerde artikelgroepen Cooler Master Caliber R3 gaming stoel

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.