Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Squeeze-Upgrade SBooster Classic Touch

406282
Beoordeling
Artikelnummer406282
FabrikantcodeSBOOSTERI
EAN code8718309151010
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
SBooster Switch-mode upgrade voor de Squeezebox Classic
Streaming audio is hot! Streaming audio spelers, zoals de Squeezebox Classic, Duet of Touch, worden met de dag populairder. Verrassend? Nee, helemaal niet! We hoeven u niet de voordelen van een netwerk muziekspeler ten opzichte van een conventionele CD speler uit te leggen. Net als zoveel anderen, heeft u het enige nadeel van uw streaming audio speler ontdekt: de geluidskwaliteit is niet optimaal en de reeds bestaande oplossingen voor dit probleem zijn erg duur.

De SBooster is dé innovatie om de geluidskwaliteit van uw Squeezebox Classic te verbeteren. Met de SBooster krijgt het geluid diepte, de stress verdwijnt, de emotie komt terug en het digitale randje behoort voorgoed tot het verleden.

De SBooster wordt plug & play geleverd, vereist geen technische kennis en dient in combinatie met uw huidige Logitech (switch-mode) adapter gebruikt te worden.

De SBooster zorgt niet alleen voor een superieure geluidskwaliteit verbetering, het is ook gemakkelijk te gebruiken en veel goedkoper dan de bestaande oplossingen.

De SBooster als "single unit" is de meest slimme manier voor het upgraden van audio apparaten voorzien van een switch-mode adapter. De belangrijkste kenmerken zijn:

One size fits all concept
- Wereldwijd geschikt voor het upgraden van switch-mode adapters. De geluidsverbetering is sensationeel!
- Audiofiele upgrade voor lineaire voedingen Dit is hoe een high end voeding 'echt ' behoort te klinken.
- Gebruiksvriendelijk
- Plug & Play
- Geen garantie verlies op uw apparaat
- Verwaarloosbaar stroomverbruik

Prijs/Kwaliteit
- Geproduceerd met hoogwaardige elektronische onderdelen
- Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Met de SBooster als switch-mode adapter upgrade, wordt het geluid breder, dieper, met meer detail, de emotie is terug en de stress in de muziek is geheel verdwenen. Maar met de SBooster er is meer geluidswinst te bereiken.

Bekijk ook onze "Best of Two Worlds Solution" , een high-end lineaire voeding met de SBooster geďntegreerd in de DC kabel!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.