Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung Color CLP-620ND

468011
Beoordeling
Artikelnummer468011
FabrikantcodeCLP-620ND/SEE
EAN code8808993458653
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de Samsung CLP-620ND wordt uw productiviteit hoger, met een afdruksnelheid van 20 ppm. Omdat de eerste pagina na slechts 20 seconden wordt afgedrukt, moet u minder lang wachten op uw afdrukken en hebt u dus meer tijd voor leuke dingen. Met zijn resolutie van 9 600 x 600 dpi levert hij afdrukken van de hoogste kwaliteit, dus zult u het echt wel merken. Voeg daarbij het vermogen om 65 000 vellen per maand af te drukken en de CLP-620ND is klaar voor iedere uitdaging.

Geef uw afdrukken nog meer kleur
De CLP-620ND geeft kleuren op een onvoorstelbaar nauwkeurige manier weer. Bovendien kan hij uiterst vlot met een topkwaliteit van 9 600 x 600 dpi afdrukken. Hij zorgt dus voor kleurafdrukken met een hoge kwaliteit, telkens wanneer u die nodig hebt. Zijn Easy Color Manager zorgt er bovendien voor dat de kleurafdrukken altijd duidelijk, scherp en professioneel zijn, zodat u de controle houdt over uw kleuren. U kunt immers gemakkelijk de kleurbalans, de helderheid, het contrast en de verzadiging aanpassen van alle afbeeldingen die u op uw monitor bekijkt.

Alle collega's sluiten zich aan
Sluit iedereen in uw kantoor aan op één netwerk en alles verloopt snel en soepel. Ze delen een gemeenschappelijke printer en u bespaart tijd, omdat u niet langer meerdere apparaten moet onderhouden. En met de ethernet-interface kunt u uw prestaties verhogen door hem op het netwerk aan te sluiten. Verbeter uw communicatievaardigheden met de laserprinter CLP-620ND en houd uw communicatielijnen open.

Snel afdrukken vanaf de eerste pagina
Blijf uw tijd niet langer wachtend bij de printer verspillen. Dankzij de toonaangevende tijd voor de eerste kopie van de CLP-620ND hebt u uw eerste afdruk in een hoge kwaliteit in slechts 20 seconden in handen. Omdat hij zo snel afdrukt, 20 pagina's per minuut, en met een professionele resolutie, kunt u gewoon in uw eigen kantoor rekenen op een professionele afdrukkwaliteit. Het enige probleem? Wat gaat u nu doen met al die tijd die overblijft?

Papier bijvullen beu?
U kunt gerust multitasken, terwijl uw documenten worden afgedrukt: de CLP-620ND verwerkt zelfs uw grootste afdrukopdrachten zonder dat u tussendoor papier moet bijvullen. Kies voor de optionele cassettes voor 500 vellen in plaats van de standaardcassette voor 350 vellen en uw capaciteit wordt nog groter, ideaal voor al uw afdruktaken met grote hoeveelheden. Soms is groter ook echt beter.

Dit artikel kan niet verstuurd worden via TNT Post en zal derhalve via speciaal transport verstuurd moeten worden. Het is mogelijk dat hierdoor de opgegeven verzendkosten afwijken. Neem contact op met een van onze medewerkers om dit af te stemmen.

Producteigenschappen Samsung Color CLP-620ND

LED Technologie

Afdrukken

Printsnelheid (mono)
Printsnelheid (zwart)
0.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
0.0 s
Printsnelheid (kleur)
Printsnelheid (kleur)
0.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
0.0 s
Maximale Printresolutie
Dubbelzijdig Printen
Aanbevolen Printvolume
0 per maand
Max. Papierformaat
A4

Aansluitingen

Parallel
Apple AirPrint
PictBridge
Kaartlezer

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
0 per maand

Design

LCD Scherm

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
0.0 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
0.0 Watt

Gewicht en omvang

Gewicht
0.0 kg

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
0
Capaciteit 1e invoerlade
0 vel

Prestatie

Geheugen
Geluidsproductie
0 dB

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Netwerk

LAN Aansluiting
WiFi
NFC

Gerelateerde artikelgroepen Samsung Color CLP-620ND

Papier
Klik hier voor Papier
 
Tonercartridges
Klik hier voor Tonercartridges
 

Links met betrekking tot Samsung Color CLP-620ND

.   http://www.samsung.com/nl/consumer/pc-peripherals-printer/printers-multifunction...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.