Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nokia Lumia 520 Black

533396
Nokia Lumia 520 Black | A00010858Nokia Lumia 520 Black | A00010858
Beoordeling
Artikelnummer533396
FabrikantcodeA00010858
EAN code6438158568174
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Exclusieve digitale lenzen. Vul je foto's met magie.
De Nokia Lumia 520 Black beschikt over ingebouwde digitale lenzen, exclusief bij Nokia, waarvan je vrienden gegarandeerd versteld zullen staan. Voeg beweging aan je foto's toe met Cinemagraph. Neem met één enkele klik meerdere foto's via Smart Shoot om je foto's moeiteloos te bewerken voor de perfecte opname. En met Panorama krijg je het helemaal in beeld.

Supergevoelig scherm. Houd je handschoenen aan.
Het 4" touchscreen van de Nokia Lumia 520 is zo gevoelig dat je hem zelfs kunt gebruiken met handschoenen aan of met lange nagels. Typen, chatten en surfen gaat dus gemakkelijker dan ooit tevoren.
Lumia 520 sensitive screen

Gratis HERE Maps. Bestemmingen ontrafeld.
Ontdek verborgen juweeltjes. Typ gewoon je bestemming en HERE Maps brengt je er snel naartoe. Tijdens het autorijden biedt HERE Drive stapsgewijze routeaanwijzingen. En als je met het openbaar vervoer door de stad reist, plant HERE Transit de snelste route, inclusief vertrektijden en loopafstanden.


Windows Phone 8. Zie je wereld in een oogopslag.
Als je de Live Tiles eenmaal hebt geprobeerd, begrijp je niet hoe je ooit zonder hebt gekund. Live Tiles worden continue in real-time op je startscherm bijgewerkt en laten zien wat er nieuw is en wat er nu gebeurt. Je kunt de inhoud ook aanpassen aan wat jij belangrijk vindt door de grootte van de tegels te wijzigen. Windows Phone 8 biedt je ook 7 GB opslag via Microsoft SkyDrive, dus kun je je toestel en computer synchroniseren. En je kunt je kantoor mobiel maken met de vooraf geïnstalleerde Outlook-, Word-, Excel- en PowerPoint-apps.

Gerelateerde artikelgroepen Nokia Lumia 520 Black

Smartphone Hoesjes
Klik hier voor Smartphone Hoesjes
 
Smartphonehouders
Klik hier voor Smartphonehouders
 
Smartphone Screenprotectors
Klik hier voor Smartphone Screenprotectors
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 
 

Links met betrekking tot Nokia Lumia 520 Black

.   http://www.nokia.com/nl-nl/producten/telefoon/lumia520/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.