Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DAP-1520 Wireless-AC Extender

539923
D-Link DAP-1520 Wireless-AC Extender | DAP-1520/E
Beoordeling
Artikelnummer539923
FabrikantcodeDAP-1520/E
EAN code0790069400698
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De D-Link DAP-1520 Wireless AC750 Dual-Band Range Extender is een draagbare, in stopcontacten in te pluggen draadloze repeater waarmee u de dekking van een bestaand draadloos netwerk kunt uitbreiden. U kunt deze overal plaatsen in huis om het bereik van uw draadloze netwerk te vergroten. Klein, maar krachtig en ondersteunt Wireless AC snelheden tot 750 Mbps. En past toch in de palm van uw hand.

Breid uw draadloze netwerk uit
Vergroot de dekking van uw draadloze netwerk in huis met de slanke en eenvoudig te gebruiken DAP-1520 Wireless AC750 Dual-Band Range Extender. Dualband-technologie helpt om storingen van naburige draadloze transmitters in huis te verminderen en biedt ook achterwaartse compatibiliteit met oudere draadloze apparaten in uw netwerk. En dat stelt u in staat te profiteren van een razendsnelle, betrouwbare draadloze verbinding.

Eenvoudig in te stellen en te gebruiken
De Wireless AC750 Dual-Band Range Extender is heel eenvoudig in te stellen. U kunt gebruik maken van de ondersteunde QRS Mobile-app op uw iOS of mobiele Android-apparatuur om de DAP-1520 eenvoudig in te stellen zonder dat u een computer nodig heeft.

U kunt ook gebruikmaken van de drukknopconfiguratie door de WPS-drukknop op de DAP-1520 en op de router of AP in te drukken als u wilt uitbreiden. De DAP-1520 zal zichzelf dan automatisch voor u configureren. Ook inbegrepen is een ingebouwde installatiewizard, waarmee u draadloos kunt configureren met een PC of mobiel apparaat.

Producteigenschappen D-Link DAP-1520 Wireless-AC Extender

Netwerk

Wireless Snelheid (totaal)
750 Mbps
Netwerkaansluiting

Kenmerken

Stopcontact

Draadloos netwerk

WiFi Protected Setup (WPS)
Aantal externe antennes
0

Gerelateerde artikelgroepen D-Link DAP-1520 Wireless-AC Extender

Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 

Links met betrekking tot D-Link DAP-1520 Wireless-AC Extender

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/connect/access-points-range-extenders-...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.