Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech G Pro Mechanisch Toetsenbord

573969
Logitech G Pro Mechanisch Toetsenbord | 920-008294Logitech G Pro Mechanisch Toetsenbord | 920-008294Logitech G Pro Mechanisch Toetsenbord | 920-008294Logitech G Pro Mechanisch Toetsenbord | 920-008294
Beoordeling
Artikelnummer573969
Fabrikantcode920-008294
EAN code5099206069589
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het Logitech G Pro Mechanisch Toetsenbord is een toetsenbord ontworpen volgens de strenge normen van de beste eSports-professionals ter wereld. De Romer-G-schakelaar is specifiek ontworpen voor professionele prestaties, respons en duurzaamheid. De korte werkingsafstand van 1,5 mm is 25% sneller dan de standaard mechanische schakelaars van concurrenten. Met zijn perfecte mix van snelheid, precisie en stille prestaties is Romer-G de geruisloze kampioen onder de mechanische schakelaars voor gamingtoetsenborden.

Het ontwerp zonder nummerblok maakt ruimte op toernooitafels vrij voor muisbediening. De lage gevoeligheid en de verwijderbare kabel zorgen voor eenvoudig vervoer naar het volgende toernooi. Duurzaamheid is verwerkt in elk onderdeel en versterkt met een supersterke stalen achterplaat, die voor stabiliteit en onbuigzaamheid tijdens het spelen zorgt.

En met de overige kenmerken zoals meer dan 70 miljoen precisietoetsaanslagen, een verwijderbare USB-kabel, 26-key rollover-mogelijkheid, briljante RGB-verlichting, meer dan 300 ingebouwde profielen, een aanpasbare gamingmodus, macro's voor functietoetsen en ten slotte een verstelbaarheid waardoor je het toetsenbord op 0, 4 of 8 graden kunt plaatsen zorgen ervoor dat dit hét toetsenbord is waar iedere gamer naar op zoek is.


Producteigenschappen Logitech G Pro Mechanisch Toetsenbord

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Logitech Romer-G Tactile
Programmeerbare toetsen
1
Multimedia sneltoetsen

Gewicht en omvang

Gewicht
980 g

Gerelateerde artikelgroepen Logitech G Pro Mechanisch Toetsenbord

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.