Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon EOS 1D Mark IV Body

602752
Beoordeling
Artikelnummer602752
Fabrikantcode3822B010AA
EAN code8714574543895
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Als de nummer 1 in snelheid en resolutie legt de Canon EOS-1D Mark IV ook het buitengewone vast. Registreer de actie met 16,1 Megapixel en 10 bps of met Full HD video. De EOS-1D Mark IV is overal klaar voor.

Kenmerken:
• 16,1 MP APS-H CMOS sensor
• Reeksopnamen met 10 bps tot max. 121 JPEGs
• 45-punts AF systeem met 39 'cross-type' sensoren
• Full HD (1080p) movies met handmatige bediening
• High ISO tot max. 102400
• 3,0" Clear View II LCD met Live View mode
• Dual "DIGIC 4"
• Geïntegreerd EOS reinigingssysteem

16,1 Megapixel CMOS sensor
Een door Canon ontworpen en geproduceerde 16,1 Megapixel APS-H formaat CMOS sensor produceert zelfs bij zeer weinig omgevingslicht nagenoeg ruisvrije beelden. De sensor registreert de kleinste details voor A3-formaat prints of groter, zelfs na het maken van beelduitsnedes.

Reeksopnamen met 10 bps tot max. 121 JPEGs
Registreer elk moment van de actie met de 10 bps opnamesnelheid van de EOS-1D Mark IV en blijf fotograferen tot maximaal 121 grote JPEGs (28 RAW).

45-punts AF systeem
Het uiterst nauwkeurige 45-punts AF systeem met 39 'cross-type' sensoren wordt voor het eerst toegepast in de EOS-1D Mark IV. Voor nauwkeurig scherpstellen met objectieven met een groot diafragma, worden 39 uiterst gevoelige 'cross-type' sensoren gebruikt zodat de camera geschikt is voor objectieven met een diafragma van f/2.8 of sneller.

Full HD videobeelden
Door uitzonderlijke fotografische kenmerken te combineren met Full HD (1080p) videoregistratie en door de gebruiker te selecteren framerates, biedt de EOS-1D Mark IV zeer veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Voor meer invloed op de opnamen, kan de gebruiker de belichting handmatig instellen of kiezen voor opnamen met 720p of VGA resolutie. Een HDMI uitgang maakt het mogelijk videobeelden en foto's met High Definition kwaliteit af te spelen.

Fotografie bij omgevingslicht
Dankzij het uitzonderlijk grote ISO bereik van 100 tot 12800 - dat uitbreidbaar is tot een onvoorstelbaar hoge bovengrens van 102400 - kan de EOS-1D Mark IV blijven fotograferen als het bijna helemaal donker is.

3,0" Clear View II LCD met Live View mode
Met een hoge resolutie van 920.000 dots is het eenvoudig om op het 3,0" Clear View II LCD scherm de details op foto's en videobeelden te controleren. Dankzij de duurzame constructie zijn reflecties tot een minimum beperkt, zodat Live View onder alle omstandigheden kan worden gebruikt.

Dual "DIGIC 4"
De Canon Dual "DIGIC 4" processoren zorgen voor een razendsnelle verwerking van de hoge resolutie beelden die afkomstig zijn van de EOS-1D Mark IV CMOS sensor. Met 14-bits beeldverwerking voor vloeiende gradaties en natuurlijke, levensechte kleuren. De Dual "DIGIC 4" maakt zelfs bij hoge ISO waarden geavanceerde ruisreductie mogelijk en stelt je in staat direct te fotograferen.

Geïntegreerd EOS reinigingssysteem
Het ingebouwde stofpreventiesysteem van Canon vormt een professionele en veelomvattende oplossing om de opnamen te beschermen tegen de invloeden van stof: verminderen van stofvorming in de camera zelf; een reinigingsmechanisme in de camera om de sensor te reinigen; automatisch verwijderen van stofdeeltjes met behulp van de meegeleverde Digital Photo Professional software.

Volledige EF en EX Speedlite compatibiliteit
Het gehele assortiment Canon EF objectieven en EX-serie Speedlites staat ter beschikking van gebruikers van de EOS-1D Mark IV. Stel zelf een compleet systeem samen dat volledig aansluit bij je fotografische wensen.

Producteigenschappen Canon EOS 1D Mark IV Body

Aantal megapixels
16.1
Full Frame sensor

Beeldscherm

Grootte scherm
3.0 inch

Draaibaar scherm
Live View
Full HD filmen
Beeldstabilisatie in body
Beelden per seconde >5
Aantal AF-punten
45
Ingebouwde flitser
(mini)HDMI
Ingebouwde GPS

Kenmerken

Maximale resolutie
4896x3264 pixels

ISO range
100-102400
Sluitertijd
30-1/8000 sec.
Opslagtype
CF type I/II, SD

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxHxD)
156x156.6x79.9 mm
Gewicht
1180 gram

Accu

Batterij
LP-E4

Gerelateerde artikelgroepen Canon EOS 1D Mark IV Body

SD: Secure Digital
Klik hier voor SD: Secure Digital
 
Cameratassen
Klik hier voor Cameratassen
 
Statieven
Klik hier voor Statieven

Links met betrekking tot Canon EOS 1D Mark IV Body

.   http://www.canon.nl/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS-1D_Mark_IV/i...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.