Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon PowerShot G12

602964
Beoordeling
Artikelnummer602964
Fabrikantcode4342B011AA
EAN code4960999675657
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De PowerShot G12 maakt ongelooflijk mooie beelden met het Canon HS System en eersteklas groothoekobjectief. De volledig handmatige bediening, RAW, het draaiwiel aan de voorzijde en de optionele filteradapter, bieden professionele bedieningsmogelijkheden.

Kenmerken:
• HS-systeem
• Zeer gevoelige 10 Megapixel CCD
• 28 mm groothoekobjectief met 5x zoom, Hybrid IS
• Variangle LCD-scherm van 7,0 cm (2,8 inch), digitale horizon, OVF
• Draaiwiel aan de voorzijde, volledige handmatige bediening en RAW
• HD-films, HDMI
• Modus High Dynamic Range
• Smart Auto
• Fotograferen in meerdere beeldverhoudingen
• Uitgebreid accessoiresysteem

HS-System met high-sensitivity 10 Megapixel CCD en DIGIC 4
Het HS-System is een krachtige combinatie van een zeer gevoelige sensor en een DIGIC 4 processor - en levert uitstekende opnamen bij weinig omgevingslicht. De hogere ISO zorgt dat een flitser minder vaak nodig is en levert een snellere sluitertijd zodat er minder ruis is als het onderwerp in beweging is.

28 mm groothoekobjectief met 5x zoom en Hybride IS
Een hoogwaardig Canon objectief van 28-140 mm (35 mm-equivalent) zorgt voor flexibiliteit en helderheid. De optical Image Stabilizer corrigeert de camerabewegingen tot 4-stops, terwijl de Hybride IS voor scherpe resultaten zorgt bij macro-opnamen.

Variangle LCD-scherm van 7,0 cm (2,8 inch), digitale horizon, OVF
Het variangle PureColor II VA LCD-scherm biedt schitterende kleurweergave en prachtig kleurcontrast en kan worden aangepast voor opnames vanuit lastige hoeken. Electronic Level display toont een niveau-indicator op het scherm om te controleren of de camera horizontaal wordt gehouden, terwijl een optische beeldzoeker de gebruiker in staat stelt om bij de compostie de eigen opnamestijl te behouden.

Volledig handmatige bediening
De PowerShot G12 heeft een volledig handmatige modus met RAW-formaat waardoor de gebruiker alle controle heeft bij het bewerken van opnames; en dankzij de ondersteunde Canon Digital Photo Professional (DPP)-software, kunnen digitale spiegelreflex-gebruikers de PowerShot G12 integreren in een bestaande workflow.

HD-films met HDMI
Naast het opnemen van hoogwaardige, stilstaande beelden kan de PowerShot G12 ook 720 p HD-films met stereogeluid vastleggen. Resultaten kunnen zonder kwaliteitsverlies worden teruggekeken via de HDMI-aansluiting.

High Dynamic Range modus
In scènes met een hoog contrast heeft een standaard model digitale camera moeite om details vast te leggen in schaduwpartijen en lichte delen. Bij plaatsing op een statief kunnen in de High Dynamic Range modus, meerdere foto's met een verschillende belichting worden gemaakt van dezelfde scène; deze foto's worden vervolgens in de camera gecombineerd tot één gedetailleerde scène met een hoog contrast.

Smart Auto
Smart Auto maakt gebruik van Scènedetectietechnologie om de toepasselijke scène uit 28 mogelijkheden te kiezen voor het beste resultaat. Smart Flash Exposure controleert de flitskracht en het flitsgebruik.

Fotograferen in meerdere beeldverhoudingen
De gebruiker kan in verschillende formaten opnemen, waaronder 3:2, 1:1, 16:9 en 4:5; hierdoor ontstaat tijdens het opnemen de perfecte compositie zonder dat er achteraf nog dingen bewerkt moeten worden.

Uitgebreid accessoiresysteem
De PowerShot G12 ondersteunt een serie accessoires zoals een objectieffilter-adapter, waardoor filters van 58 mm kunnen worden toegevoegd. Dankzij een Hotshoe is de camera geschikt voor het gebruik van de Canon Speedlite-flitser, terwijl een waterdichte behuizing ervoor zorgt dat de gebruiker de camera tot 40 meter onder water kan gebruiken.

Producteigenschappen Canon PowerShot G12

Aantal megapixels
10.0
Groothoek (<28mm)
Beeldstabilisatie
Grootte sensor
1/1.7 inch

Beeldscherm

Grootte scherm
2.8 inch

Draaibaar scherm
HD ready filmen (720p)
Full HD filmen
(mini)HDMI
Ingebouwde GPS
ISO range
80-3200
Diafragma
f2.8-4.5
Sluitertijd
15-1/4000 sec.
35mm equivalent
28-140 mm
Opslagtype
SD,SDHC,SDXC

Beeldscherm

Touchscreen

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxHxD)
112.1x76.2x48.3 mm
Gewicht
401 gram

Lenssysteem

Optische zoom
5.0 x
Digitale zoom
4.0 x

Accu

Type batterij
NB-7L

Kenmerken

Maximale resolutie
3648x2736 pixels

Gerelateerde artikelgroepen Canon PowerShot G12

SD: Secure Digital
Klik hier voor SD: Secure Digital
 
Cameratassen
Klik hier voor Cameratassen
 
Statieven
Klik hier voor Statieven

Links met betrekking tot Canon PowerShot G12

.   http://www.canon.nl/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/Pow...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.