Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

PSP Essential: Lemmings [PSP]

641597
Beoordeling
Artikelnummer641597
FabrikantcodeEAN:0711719195771
EAN code0711719195771
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ze kruipen, ze vliegen, ze springen en bouwen. Ze banen hun wegen al hakkend en gravend en ze heten Lemmings! Deze karakters zijn naamgever voor de nieuwe PSP game Lemmings. Een spel dat draait om samenwerking, opoffering en doorzettingsvermogen. Het leven van de Lemmings ligt, met deze versie voor de PSP, letterlijk in jouw handen. Al met al een zeer verslavende onderneming

Een Lemming is een soort hamsterachtig beestje dat zijn wegen baant onder de grond en bekend staat om zijn massale trektocht. De game is ontworpen in 1990 en bestaat dus al zo'n 15 jaar. In deze 15 jaar zijn de Lemmings uitgegroeid tot een van de populairste, iconische spellen aller tijden en bestaat al in veel verschillende versies. Speciaal voor de PSP zijn de Lemmings in een nieuw jasje gestoken.

De levels zitten vol obstakels waar jij de kleine en onbevreesde Lemmings veilig langs moet loodsen zodat ze heelhuids de uitgang halen en verder kunnen naar het volgende level. Het is jouw taak om het juiste aantal Lemmings binnen een bepaalde tijd naar de uitgang te leiden. Dit doe je door middel van het opleggen van taken aan de kleine wezentjes. Deze taken kunnen variëren van graven en klimmen tot zelfs het opblazen van de Lemmings. De vele originele en extra levels, 150 in totaal, bieden elke keer een andere moeilijkheidsgraad. Je kunt kiezen tussen makkelijk tot zeer moeilijk. Je begint met tien Lemmings die de uitgang moeten bereiken, maar dit kan uiteindelijk wel oplopen tot 100 Lemmings die veilig de overstap moeten maken.

De game biedt vele extra's. Zo kun je je eigen levels ontwikkelen met de level-editor en deze via https://www.yourpsp.com/lemmings en gamesharing op de PSP delen met andere spelers.

Lemmings op PSP: meeslepend en verslavend, perfect voor een gamingsnack of een marathonmaaltijd. Vertrouw op de massa en val voor de Lemmings!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.