Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Eminent Network Video Recorder 4 channel

192809
Eminent Network Video Recorder 4 channel | EM6304Eminent Network Video Recorder 4 channel | EM6304Eminent Network Video Recorder 4 channel | EM6304Eminent Network Video Recorder 4 channel | EM6304Eminent Network Video Recorder 4 channel | EM6304Eminent Network Video Recorder 4 channel | EM6304
Beoordeling
Artikelnummer192809
FabrikantcodeEM6304
EAN code8716065024920
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Neem bewakingsbeelden op van je Eminent CamLine Pro IP camera met de EM6304 Netwerk Video Recorder. Met deze recorder bewaak je maximaal 4 IP camera's tegelijkertijd. Om de beelden te bekijken sluit je de NVR aan op een lokale monitor of op het internet. Met de gratis app op je smartphone en tablet bekijk en bedien je de NVR. Je bouwt zelf eenvoudig een Harde schijf in. De Netwerk Video Recorder slaat de beelden op de harde schijf op wanneer er beweging wordt gedetecteerd of volgens een tijdschema. De NVR is geschikt voor IP camera's die het ONVIF 2.4 protocol ondersteunen.

Bewaak je eigendommen
Heb je één of meer Eminent CamLine Pro IP Camera's en wil je de beelden op een centrale plek in je netwerk opslaan? De EM6304 NVR zorgt ervoor dat je tot 4 live videostreams kunt bekijken en opslaan op een interne harde schijf. De recorder kan de hoge kwaliteitsbeelden voor een langere periode opslaan. Je bewaart niet alleen de videobeelden, maar ook de audio. Heb je een andere IP camera die ONVIF 2.4 ondersteunt? Dan is deze IP camera geschikt voor de EM6304 Netwerk Video Recorder.

Bekijk de livebeelden op een lokale monitor, via het internet of op je smartphone
De EM6304 heeft een HDMI, VGA en BNC output voor het aansluiten van maximaal 3 lokale monitors of tv's. Sluit de Netwerk Video Recorder aan op het internet en bekijk de beelden wanneer je van huis bent. Je kunt ook de webpagina van de NVR bekijken om de beelden van de aangesloten camera's te bekijken. Download en installeer de gratis Eminent NVR app van de App Store of Play Store om de beelden van de aangesloten camera's te bekijken en te bedienen met je smartphone of tablet.

Creëer bewijsmateriaal
De NVR kan op gezette tijdstippen opnemen of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Wil je een back-up maken van een specifiek opgenomen event? Dan kun je de ingebouwde USB-poort gebruiken om een externe harde schijf of flash drive aan te sluiten. Je kunt ook een back-up maken met de netwerk back-up functie. Verder kun je de video als een bestand exporteren om dit te gebruiken als bewijsmateriaal in geval van inbraak.

Multitasking: tegelijkertijd een video opnemen en bekijken
Met de EM6304 Netwerk Video Recorder kun je tegelijkertijd beelden opnemen en bekijken. Wanneer je de terugspeelmodus gebruikt, zal de recorder op de achtergrond video en audio blijven opnemen.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.