Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Elgato EVE Light strip

194624
Beoordeling
Artikelnummer194624
Fabrikantcode10EAS8301
EAN code4260195391680
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 102,00

€ 84,30 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Verander de sfeer van iedere kamer in je huis met de Elgato EVE Light strip. Koppel deze light strip met Apple HomeKit en je bestuurt hem met spraakcommando's via Siri. Vanzelfsprekend kies je ook in de app van de Eve Light Strip verschillende kleuren en lichtintensiteiten.

Stel verschillende scènes in en je wisselt met 1 druk op de knop óf met een simpel commando naar licht dat past bij jouw stemming. Je kort de lichtslang eenvoudig in als deze te lang is, of verlengt hem met een uitbreiding. Doordat de snoer erg dun is, plaats je hem bijna overal. Er is geen bridge nodig om de light strip te verbinden met je netwerk. De lichtslang heeft wifi en bluetooth ingebouwd.

Voor dit product is een uitbreiding van 2 meter te koop. Dit product vind u door op deze link te drukken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.