Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ROCCAT Sense Vital Force Wide

200808
ROCCAT Sense Vital Force Wide | ROC-13-126
Beoordeling
Artikelnummer200808
FabrikantcodeROC-13-126
EAN code4250288140684
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 39,00

€ 32,23 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
ROCCAT Sense
De uiterst gevoelige ROCCAT Sense gamingmuismat is perfect voor desktop-strijders die de allerhoogste prestaties eisen tijdens snelle gevechten. De Sense is ontworpen aan de hand van een bewezen vechtcombinatie van geavanceerde gametechnologie en design en heeft een zacht stoffen oppervlak voor een beproefde mengeling van snelheid, controle en ergonomie voor optimaal glijden, hoge precisie en veel comfort.

Rubberen achterkant
Een krachtige grip door rubber zorgt ervoor dat de Sense vrijwel niet verschuift Speciaal stikwerk: Het zwarte stikwerk langs de rand verlengt de gebruiksduur van de Sense, want dit voorkomt de rafelvorming die optreedt bij veel gamingmuismatten.

Optimale afmeting
850 x 330 mm en een dikte van 2 mm voor op-en-top gamen Kenmerken: - Ontwikkeld in samenwerking met internationale professionals. - Optimaal qua glijvlak en positionering van de aanwijzer. - Rubberen achterkant zorgt voor stevige grip op elk oppervlak.

Producteigenschappen ROCCAT Sense Vital Force Wide

Design

Polssteun
Nee
Formaat
XL
Kleur
Zwart

Kenmerken

Materiaal
Rubber

Gewicht en omvang

Dikte
2 mm
Diepte
330 mm
Breedte
850 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.