Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On

206816
Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On | 2960812Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On | 2960812Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On | 2960812
Beoordeling
Artikelnummer206816
Fabrikantcode2960812
EAN code3362932915270
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 194,00

€ 160,33 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze flightstick is compatibel met de Thrustmaster HOTAS Cougar en HOTAS Warthog joystickvoeten (worden apart verkocht). Ontworpen als veelzijdige kompaan in de lucht en met eerbetoon aan de beroemde multi-inzetbare gevechtsjager van de Amerikaanse marine, is het met deze stick genieten van een unieke vliegervaring. Laat je lanceren vanaf het dek van een vliegdekschip en verover het luchtruim.

Achter de stuurknuppel van een gevechtsvliegtuig krijg je je doelen snel in het vizier en voer je de meest ingewikkelde manoeuvres met gemak uit. Gebruik je de flightstick in een bommenwerper dan heb je de perfecte controle over wat er beneden gebeurt en schakel je gronddoelen snel uit.

De veelzijdigheid die de Thrustmaster F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip kenmerkt, maakt veel en verschillende aanvullende acties en manoeuvres mogelijk. De stick heeft niet alleen een 8-richtingen "Point of View" hat-switch en een realistische 2-staps trigger maar ook een brede reeks indrukwekkende features waaronder twee 4-richtingen hat-switches met drukknop, één 2-weg knop met drukknop en vier extra drukknoppen (waarvan twee pinkdrukknoppen). De druk op de knoppen van de stick, vergelijkbaar met die van de F/A-18C Hornet™ flightstick, is het resultaat van extreem nauwkeurig ontwikkelingswerk: van het kiezen van de componenten tot het garanderen van de bouwkwaliteit.

Met automatische integratie in de DCS combat flight simulator game (via de F/A-18C module), biedt deze replica een fantastische kans je vliegvaardigheden op elk niveau te verbeteren: de heerschappij over land, lucht en zee is nu binnen handbereik.

Belangrijke punten:
• Replica op schaal 1:1 van de F/A-18C Hornet™ flightstick
• Duurzame materialen van industriële kwaliteit voor een authentiek gevoel en maximale levensduur van het product
• 19 actieknoppen waaronder een realistische 2-staps trigger en een 8-richtingen "Point of View" hat-switch
• Automatische integratie in de game DCS (wordt apart verkocht) via de F/A-18C module en compatibel met alle andere flightsimgames
• Compatibel met de Thrustmaster HOTAS Cougar* en HOTAS Warthog joystickvoeten (worden apart verkocht. * Exclusief implementatie van knop 19).



Producteigenschappen van Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On

    • https://youtu.be/wHDzzPRFgP4

Gerelateerde artikelgroepen Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.