Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM FRITZ!Box 5530 Fibre AON

211285
AVM FRITZ!Box 5530 Fibre AON | 20002937AVM FRITZ!Box 5530 Fibre AON | 20002937
Beoordeling
Artikelnummer211285
Fabrikantcode20002937
EAN code4023125029370
Fabrieksgarantie60 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 211,00

€ 174,38 excl. BTW

  Stel een vraag  Verlanglijst
De FRITZ!Box 5530 Fiber biedt het volledige scala aan FRITZ!Box-functies en is rechtstreeks op de glasvezelaansluiting te gebruiken. De FRITZ!Box 5530 Fiber wordt geleverd met een passende glasvezelmodule (FRITZ!SFP AON met LC/APC-bus) voor point-to-point-gigabit-glasvezelaansluitingen. Om de gigabitsnelheden beveiligd draadloos in huis te distribueren, is de FRITZ!Box 5530 Fiber uitgerust met de nieuwe standaard Wi-Fi 6. En een 2,5-gigabit-LAN maakt de highspeed-uitrusting compleet.

Innovatieve Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) voor een thuisnetwerk met veel Wi-Fi-eindapparaten
De nieuwe standaard Wi-Fi 6 houdt rekening met het steeds groeiende aantal Wi-Fi-apparaten. Van smartphones, tablets, pc's, 4K-televisies en speakers tot slimme lampen: er worden steeds meer apparaten tegelijkertijd in het Wi-Fi-netwerk gebruikt. Door de latency te reduceren zorgt Wi-Fi 6 voor een snelle en stabiele gegevensoverdracht. Er is een totale bandbreedte beschikbaar van 2.400 Mbit/s in de 5GHz-band en 600 Mbit/s in de 2,4GHz-band voor veel parallelle toepassingen. Bij deze hoge doorvoersnelheden zorgt Wi-Fi 6 ook voor een langere batterijduur van de mobiele apparaten in het thuisnetwerk.

Sterk als centrale in het Mesh Wi-Fi-netwerk
De FRITZ!Box 5530 Fiber is als Wi-Fi Mesh Centrale voorbereid op de hoogste eisen in het thuisnetwerk. Verschillende Wi-Fi-punten (bijv. FRITZ!Box en meerdere FRITZ! Mesh-repeaters) worden in het Mesh Wi-Fi-netwerk samengevoegd tot ÚÚn slim Wi-Fi-netwerk. De FRITZ!Box 5530 Fiber is de centrale van het FRITZ! Mesh Wi-Fi-netwerk en stuurt alle overige toegangspunten actief aan, zodat de in het thuisnetwerk gebruikte Wi-Fi-eindapparaten altijd zijn aangemeld bij het toegangspunt met de beste verbinding, Mesh Wi-Fi steering en Cross-band repeating.

Telefonie-opties voor iedereen
De ge´ntegreerde VoIP-telefooncentrale heeft een aansluiting voor een analoge telefoon en een DECT-basisstation voor tot wel zes draadloze telefoons (bijv. alle modellen FRITZ!Fon). Zelfs IP-telefoons en smartphones worden via Wi-Fi volwaardige telefoons waarmee kan worden gebeld op de kabelaansluiting. Met een ge´ntegreerd antwoordapparaat, lokale en online-telefoonboeken en talrijke comfortfuncties laat telefonie - ook voor professionele toepassingen - niets te wensen over. Smarthome-apparaten, zoals bijvoorbeeld de nieuwe viervoudige schakelaar FRITZ!DECT 440 of de nieuwe ledlamp FRITZ!DECT 500, kunnen via het DECT-basisstation worden ge´ntegreerd.

Let op! Er wordt geen glasvezelkabel meegeleverd.

Producteigenschappen AVM FRITZ!Box 5530 Fibre AON

Wireless (totaal)
2400 Mbps

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
3

ADSL
onbekend
VDSL
onbekend
POTS (Analoog)
ISDN
USB host
VoIP
Dual-band
Quad-band
IPv6

Gerelateerde artikelgroepen AVM FRITZ!Box 5530 Fibre AON

Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders
 

Links met betrekking tot AVM FRITZ!Box 5530 Fibre AON

.   https://nl.avm.de/producten/fritzbox/fritzbox-5530-fiber-aon/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.